Kako lahko podjetje izboljša svojo trajnostnost z uporabo ETV?, Ljubljana in preko spleta

Kako lahko podjetje izboljša svojo trajnostnost z uporabo ETV?, Ljubljana in preko spleta

06. 02. 2024

Datum: 15. februar 2024, med 9.30 in 12.30 uro

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana in preko spleta (ZOOM aplikacije - povezavo vam pošljejo po registraciji)

Gradbeni sektor je znan po svojem pomembnem okoljskem odtisu, ki ga zaznamuje visoka poraba virov, energije in proizvodnja odpadkov. Eno od 13 obveznih področij poročanja, zahtevanih s strani CSRD, je uporaba virov in krožno gospodarstvo, ki sta lahko kompleksna in precej zahtevna za samo  implementacijo.

Z namenom poglobljenega razumevanja nove direktive in s tem povezanega trajnostnega poročanja, bo 15. februarja 2024, med 9.30 in 12.30 organizirana hibridna delavnica z naslovom: »Kako lahko podjetje izboljša svojo trajnostnost z uporabo ETV?«, ki bo potekala v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana in preko spleta (ZOOM aplikacije).

Delavnica se bo osredotočila na uporabo spregledane okoljske tehnologije verifikacije (ETV), ki trenutno še ni široko poznana v Sloveniji ter njeni vlogi kot podpornega mehanizma pri poročanju o trajnostnih vidikih in učinkovitosti podjetij.

Podjetja, ki so zavezana k trajnostnemu poročanju oziroma si želijo izboljšati okoljske parametre za svoje podjetje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj