Povežite se z iskalci zaposlitve v Črni gori

Povežite se z iskalci zaposlitve v Črni gori

30. 01. 2024

Vir in informacije: Zavod RS za zaposlovanje, 24. 1. 2024, www.ess.gov.si

Zavod RS za zaposlovanje zaradi velikega zanimanja tudi v letu 2024 nadaljuje zaposlitvene dogodke v tujini z naslovom Življenje in delo v Sloveniji.

Pridružite se na prvih dveh letošnjih dogodkih, ki ju organizirajo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Podgorici. To je vaša priložnost, da se povežete z iskalci zaposlitve iz Črne gore:

  • 20. februarja 2024 v Podgorici in
  • 21. februarja 2024 v Nikšiću.

Na zavodu za zaposlovanje si prizadevajo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob njegovem pomanjkanju na domačem trgu dela vam omogočajo, da se predstavite tudi iskalcem zaposlitve iz tujine. Dogodki so organizirani tudi za podporo delodajalcem, ki iščete delavce za izvedbo sanacijskih del po poplavah.

Število mest za delodajalce je omejeno. Podrobnejši pogoji sodelovanja so navedeni v spletni prijavnici. Vabijo vas, da jo oddate najkasneje do 5. 2. 2024.

Če bodo prejete prijave presegale razpoložljiva mesta, bodo med prijavljenimi opravili izbor sodelujočih. Vsi prijavljeni delodajalci boste o rezultatih izbora obveščeni do 7. 2. 2024.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj