Seznam B2B dogodkov, ki bodo v februarju 2024 potekali v soorganizaciji EEN po Evropi

Seznam B2B dogodkov, ki bodo v februarju 2024 potekali v soorganizaciji EEN po Evropi

30. 01. 2024

Vir in informacije: Enterprise Europe Network (EEN), 23. 1. 2024, https://een.si

  • Klimahouse Business Match 2024 bo potekal 1. februarja 2024 v Boznu, Južna Tirolska, v okviru sejma Klimahouse 2024, ki je osredotočen na energetsko učinkovito in trajnostno gradnjo in je namenjen podjetjem in strokovnjakom iz gradbenega sektorja. Dogodek je priložnost za srečanje partnerjev in strank, odkrivanje novih izdelkov in storitev, pripravo nakupov ali projektov, srečanje z novimi dobavitelji in pridobivanje informacij o najnovejših trendih.
  • Forum o kmetijski robotiki 2024 bo potekal od 6. do 8. februarja 2024 v Auzeville-Tolosane v Franciji. Namenjen je združevanju ključnih deležnikov industrije kmetijske robotike. Registracija za udeležbo na poslovnih srečanjih B2B je brezplačna, vendar je rezervirana za udeležence foruma. Udeleženci se bodo lahko prijavili na platformi, izpolnili svoje profile in se povezali z drugimi udeleženci za načrtovanje sestankov pred začetkom World FIRA 2024. Na voljo bodo štiri seje za srečanja, organizirane v treh dneh, pri čemer bo vsako srečanje trajalo 30 minut.
  • Mednarodni poslovni dogodek o zelenem vodiku bo potekal od 7. do 9. februarja 2024 v Huelvi, Španija in je del 1. nacionalnega kongresa o zelenem vodiku. Dogodek ponuja edinstveno priložnost za ustvarjanje novih poslovnih ali strateških stikov ter spodbujanje tehnološkega sodelovanja v tako specifičnem področju delovanja. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna registracija na kongres in plačilo ustreznega prispevka.
  • Innovent Forum 2024 je dvodnevni hibridni znanstveno-tehnološki dogodek, ki bo potekal od 9. do 11. februarja 2024 v JOIST Innovation Park v Larissi, Grčija, in na spletu. Osredotoča se na predstavitev inovativnih izdelkov in storitev, ki služijo družbi, razviti s strani podjetij, raziskovalnih centrov, univerz in spin-offov v naslednjih področjih: izobraževanje, okolje in energija, socialno podjetništvo, javni sektor/vlada, proizvodnja, umetnost in kultura, pametna mesta, gradbeništvo, igre, tehnologija in kakovost življenja, inovacijski vozli, inovativni poslovni predlogi in načrti (start-upi in študenti).
  • BioMatch 2024 bo potekal 14. in 15. februarja 2024 v Nürnbergu, Nemčija na sejmu Biofach 2024, svetovno vodilnem sejmu za mednarodni sektor ekoloških živil. Dogodek je idealen za podjetja, ki so mednarodno aktivna na področju ekoloških živil in so radovedna glede poslovnih priložnosti z nizozemskimi podjetji. Na platformi se lahko registrirajo in pripravijo na poslovna srečanja, iščejo poslovne priložnosti ter potencialne poslovne partnerje in stranke.
  • Dogodek SICUR 2024 Brokerage Event - Cluster 3 bo potekal 27. in 28. februarja 2024 v Madridu, v okviru Mednarodnega sejma za varnost SICUR 2024. Mednarodni poslovni dogodek je usmerjen v spodbujanje sodelovanja na področju varnosti, s posebnim poudarkom na razvoju R&D projektov v okviru EU programa Horizon Europe, še posebej v okviru "Cluster 3 - Civil Security for Society". Udeleženci dogodka bodo imeli priložnost za sodelovanje tako na kraju samem kot tudi preko spleta. Dogodek bo vključeval bilateralna srečanja, kjer lahko udeleženci raziskujejo možnosti sodelovanja, delijo svoje izkušnje in predstavijo svoje projekte.
  • MWC Open Innovation Challenge 2024 se bo odvijal od 26. do 28. februarja 2024 v Barceloni, Španija. Organiziran je v okviru kongresa 4YFN, ki je del večjega MWC Barcelona dogodka. Ta izziv je zasnovan za spodbujanje sodelovanja med korporacijami, vlagatelji in tehnološkimi ponudniki. Fizična srečanja med udeleženci bodo potekala v prostorih kongresa 4YFN, medtem ko bodo druga srečanja potekala na spletu med 4. in 8. marcem. Udeleženci bodo imeli priložnost za 30-minutna B2B srečanja, kjer lahko raziskujejo nove poslovne priložnosti in sodelovanje. Dogodek je namenjen povezovanju inovatorjev v mobilnih in sorodnih tehnologijah s potencialnimi partnerji in strankami, da bi spodbudili inovacije in razvoj v industriji.
Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj