Start-up šola podjetništva, Kamnik

Start-up šola podjetništva, Kamnik

23. 01. 2024

Datum: 6. in 7. februar 2024, od 16.00 ure dalje

Kraj: KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

V torek, 6. februarja 2024 in v sredo, 7. februarja 2024, od 16. ure dalje, vas vabijo, da se pridružite na dvodnevni brezplačni delavnici Start-up šole podjetništva, ki jo bosta vodila uspešen podjetnik in soustanovitelj Zadruge KIKštarter Matjaž Jug ter vodja Zadruge KIKštarter, Nika Škrjanec.

  • Imate podjetniško idejo, a niste prepričani o njene izvedljivosti?
  • Imate izdelek ali veščino, pa ne veste, kako ju tržiti?
  • Ali pa ste že začeli razvijati idejo, a ste obtičali brez jasnih naslednjih korakov?
  • Morda že vodite posel, ki se razvija prepočasi, se pripravljate na prevzem družinskega podjetja, planirate kampanjo množičnega financiranja ali preprosto želite pridobiti podjetniške veščine za svoje bodoče projekte?

Če se najdete v katerem od teh vprašanj, je Startup šola podjetništva kot nalašč za vas!

Šola podjetništva je inovativen dogodek, posvečen razvoju in spodbujanju podjetniškega duha. Skozi navdihujoče predstavitve, interaktivne delavnice in mreženje bodo udeleženci imeli priložnost spoznavati najnovejše trende in strategije na področju podjetništva. Pester program bo zajemal predavanja in delavnice, ki bodo bodočega poslovneža popeljale od poslovne ideje do realizacije te ideje. (Startup šola je sestavljena iz 4. ur predavanj in delavnic ter 4. ur mentoriranja pri katerem vam bodo nudili pomoč tudi podjetniki, ki izhajajo iz KIKštarterja.

Program delavnice:

  • Kaj je startup, kaj je podjetniška ideja + primeri uspešnih podjetnikov.
  • Elementi uspešne poslovne ideje.
  • Kako ustanoviti podjetje.
  • Delavnica z vitkimi metodami razvoja podjetja in priprava na mentoriranje.
  • Mentoriranje s strani izkušenega podjetnika.
  • Orodja in triki, ki jih mora podjetnik poznati, na začetku svoje poslovne poti.

Več o Matjažu Jugu: Matjaž Jug je podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj Zadruge KIKštarter, član Pospeševalnika KIKštarterja in lastnik ETC Adriatic - agencije za korporativne dogodke ter lastnik Območja 70 - najbolj nenavadnega prostora za dogodke v Sloveniji. Svoj prvi startup je ustanovil leta 2011, ko je z ekipo razvil rešitev za rezervacijo kampov. Za tem je svojo pot nadaljeval v turizmu kot ustanovitelj podjetja ETC Adriatic in v startup svetu kot pobudnik in ustanovitelj KIKštarterja- podjetniškega inkubatorja in pospeševalnika, ki se nahaja v Kamniku. Je tudi član komisije pospeševalnika KIKštarter, kjer sodeluje pri izboru startup idej. S svojim bogatim znanjem je pomagal pri razvoju več kot 50 podjetij.

Več o Niki Škrjanec: Nika Škrjanec od leta 2023 vodi  Zadrugo KIKštarter in deluje kot generalna sekretarka Podjetniškega kluba Kamnik. Njeno delo vključuje spodbujanje podjetniškega duha, inovacij in razvoja v lokalni skupnosti. Kot mentorica podpira razvoj novih poslovnih idej in prispeva k rasti in razvoju  podjetij in podjetnikov. Prav tako je povezana s podjetjem Smarty kit, kjer pomagajo razvijati izobraževalne izdelke za otroke.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj