Vabilo k udeležbi na sejmu MWC Barcelona 2024 (Barcelona, Španija)

Vabilo k udeležbi na sejmu MWC Barcelona 2024 (Barcelona, Španija)

23. 01. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: od 26. do 29. februarja 2024

Kraj: Barcelona, Španija

SPIRIT Slovenija, javna agencija letos s stojnico prvič nastopa na sejmu MWC Barcelona 2024, ki bo potekal med 26. in 29. februarjem 2024.

MWC Barcelona 2024 je največji in najvplivnejši sejem povezljivosti na svetu, ki se vsako leto odvija na sejmišču v Barceloni.

Podatki o obiskanosti sejma v lanskem letu:

  • Več kot 88.500 udeležencev iz 202 držav;
  • Več kot 2.400 razstavljavcev, sponzorjev in partnerjev;
  • 50% udeležencev nad ravno direktorja.

Več o sejmu je na voljo na tej povezavi.

Podjetja s področja povezljivosti vabimo, da se lahko sejma udeležijo kot:

  • sorazstavljalci ali kot
  • obiskovalci z brezplačno vstopnico*.

Udeležba kot sorazstavljalec omogoča večjo vidnost, podjetje je vpisano v katalog.

SPIRIT Slovenija je kot razstavljavec prejel dodatne brezplačne vstopnice za obisk sejma in mreženje. Na voljo je 23 navadnih vstopnic.

*V kolikor se odločite obiskati sejem kot obiskovalec z vstopnico, ki jo lahko pridobite na SPIRIT Slovenija, javna agencija, se boste lahko seznanili z najnovejšimi trendi, smernicami in dogajanji na področjih proizvodnje, pametne mobilnosti, finančnih tehnologij, mobilnega poslovanja, športa in zabave. Dobili boste priložnosti za direktno mreženje s svetovnimi podjetji in si ustvarili neprecenljive poslovne povezave. Dogodek je zasnovan tako, da pomaga pri srečanju iz oči v oči z ljudmi, ki so vodilni v posameznih industrijah.

Vstopnica, ki je na voljo, ne omogoča udeležbe na konferenci, temveč obisk sejma in mreženje. SPIRIT Slovenija, javna agencija tudi ne ponuja nobene dodatne organizacije za navedeni sejem, kot so prevoz, nastanitve in ostalo.

Obrazec za pridobitev brezplačne vstopnice za sejem MWC Barcelona, 26. - 29. februar 2024

Število vstopnic je omejeno. Do vstopnice so upravičena slovenska podjetja s področja povezljivosti in javne institucije, ki pokrivajo to področje. Vsako podjetje/institucija lahko pridobi največ tri vstopnice.

Dodatne informacije: Helena Schlamberger, SPIRIT Slovenija, javna agencija, e-naslov: helena.schlamberger@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj