Podjetniški bralni klub, Vir pri Domžalah

Podjetniški bralni klub, Vir pri Domžalah

16. 01. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 23. januar 2024, ob 18.00 uri

Kraj: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah

Na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenska regija organizirajo brezplačni dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub, v okviru katerega boste imeli priložnost navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem.

Na tem srečanju se boste pogovarjali o motilcih, ki motijo našo pozornost, o izzivih današnjega sveta, ko smo raztreseni in je izjemno težko obdržati fokus. V podjetniškem svetu lahko predstavljajo motilci še večje izzive, saj imamo lahko težave z organizacijo in vzdrževanjem medosebnih odnosov. Čedalje več ljudi se sooča z raztresenim umom. Kaj to je in kaj pomeni diagnoza ADD - motnja pozornosti, boste spoznali tudi skozi pogovor o knjigi Raztreseni um: Gabor Mate. Vabijo vas, da si jo preberete ali vsaj pogledate obnovo, da se boste lažje povezovali skozi izmenjavo mnenj glede motilcev pozornosti v podjetništvu in nasploh.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj