Povabilo h kandidaturi za najmlajšega prevzemnika družinskega podjetja

Povabilo h kandidaturi za najmlajšega prevzemnika družinskega podjetja

19. 12. 2023

Vir in informacije: Podjetniški portal, 15. 12. 2023, www.podjetniski-portal.si

Obvestilo prevzemnikom in naslednikom družinskih podjetij, ki so bili vključeni v Vavčer za prenos lastništva in so se prijavili na svetovalni intervju.

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport v okviru Nacionalne točke za prenos lastništva v partnerstvu z OZS in OOZ MB organizira letno srečanje prevzemnikov in naslednikov podjetij »Dobri temelji za globalno prihodnost«, ki so v preteklem letu dosegli izjemne rezultate in prispevali k razvoju slovenskega gospodarstva.

Srečanje bo potekalo v okviru praznovanja 60 obletnice mednarodnega smučarskega tekmovanja Zlata lisica, in sicer v petek, 5. januarja 2024, med 10.00 in 12.00 uro, v VIP prostorih Zlate lisice v Kranjski Gori.

Vabimo vas h kandidaturi za priznanje najmlajšemu prevzemniku ali/in nasledniku v družinskem podjetju v kolikor izpolnjujete naslednje pogoje:

  • je v vašem podjetju prevzemnik ali naslednik star do 40 let in
  • je vaše podjetje prejelo v obdobju 2019 do 2023 sredstva v okviru vavčerja za prenos lastništva

Kandidaturo lahko oddate do 21. 12. 2023 na povezavi.

Podelitev priznanja bo izvedena na spremljevalnem dogodku šestdesete Zlate lisice.

Družinska podjetja so kot trdne vezi, ki povezujejo preteklost, sedanjost in prihodnost. Verjamemo, da je uspešen prenos lastništva ključen za odpornost podjetij na izzive prihodnosti.

Za dodatne informacije so vam na voljo na e-naslovu: leonida.polajnar@ozs.si ali na telefonski številki: 00386 51 662 119.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj