AI Meetup - Silicijeva bitja, Ljubljana

AI Meetup - Silicijeva bitja, Ljubljana

19. 12. 2023

Datum: 20. december 2023, ob 17:00 uri

Kraj: bistro FTP, Tehnološki park Ljubljana

Vabljeni na prvi AI Meetup - Silicijeva bitja, ki bo potekal 20. decembra 2023, ob 17.00 uri v bistroju FTP v Tehnološkem parku Ljubljana.

Dogodek je kot nalašč za vse, ki jih zanimajo najnovejši dosežki in trendi na področju umetne inteligence, strojnega učenja in zabavnih debat o tem, kako AI rešuje svet (ali vsaj poskuša).

Predstavitev inovacij in projektov

Pridružite se na dogodku, kjer boste raziskovali moč AI in njenega vpliva na spreminjanje sveta - in morda boste celo izvedeli, ali bo AI kdaj sposobna razumeti humor. To bo odlična priložnost za izmenjavo znanj, izkušenj in najslabših šal o umetni inteligenci.

Okrogla miza in odprta debata

Razprava bo osredotočena na vprašanja, kot so: "Bodo roboti prevzeli svet?" in "Lahko AI ustvari popoln meme?". Pričakujemo živahno debato o trenutnih trendih, prihodnjih smereh in etičnih vidikih AI ter strojnega učenja.

AI Networking & Chill + Pizza

Zaključek dogodka bo namenjen mreženju in sproščenemu druženju. Spoznajte druge strokovnjake in navdušence nad AI, medtem ko razpravljate o tem, ali bo AI kdaj sposobna narediti boljšo pico kot človek. V prijetnem vzdušju bistroja FTP boste nadaljevali pogovore, delili ideje in uživali v pici.

Vstopnine ni, pizza je (dokler jo AI ne pojé).

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj