Slavnostna podelitev nagrade HORUS in ADRASTOS 2023, Ljubljana

Slavnostna podelitev nagrade HORUS in ADRASTOS 2023, Ljubljana

12. 12. 2023

Datum: 14. december 2023, od 11.00 do 13.00 ure

  • HORUS 2023 - Slovenska nagrada za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj
  • ADRASTOS 2023 - Slovenska mladinska nagrada za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj,

Kraj: v Rdeči dvorani v Mestni hiši (Magistrat), Mestni trg 1, Ljubljana

Vabljeni na slavnostno podelitev HORUS 2023 - Slovenske nagrade za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj in ADRASTOS 2023 - Slovenske mladinske nagrade za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj, ki bo letos potekala v živo, in sicer v četrtek, 14. decembra 2023, od 11.00 do 13.00 ure v Rdeči dvorani v Mestni hiši (Magistrat), Mestni trg 1, Ljubljana.

Nagrade in priznanja HORUS bodo tokrat podelili petnajstič, nagrade in priznanja ADRASTOS za mlade pa prvič. Podeljuje jih IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji.

Nagrado sofinancirajo prijavitelji (Horus) in Urad RS za mladino. Skupaj s podjetji, organizacijami in posamezniki, z vsemi podpornimi partnerji in člani ocenjevalne komisije HORUS in ADRASTOS želijo prispevati k trajnostnemu razvoju in razvoju družbene odgovornosti v Sloveniji, tudi pri mladih.

Vabijo vas, da se udeležite te slavnostne podelitve in da skupaj z njimi podprete tovrsten razvoj! Srečanje bo tudi priložnost za mreženje IRDO članov in imetnikov IRDO certifikatov Vodja in Strateg za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj (več kot 300 oseb jih že ima v Sloveniji in izven nje).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj