Uspeh na evropskem trgu, Ljubljana

Uspeh na evropskem trgu, Ljubljana

05. 12. 2023

Datum: 13. december 2023, ob 10.00 uri

Kraj: v prostorih Slovenskega inštituta za standardizacijo (v predavalnici 1 in 2 v drugem nadstropju), Ulica gledališča BTC 2, Ljubljana

Kontaktna točka SIST vas vabi na brezplačni seminar z naslovom: »Uspeh na evropskem trgu«, ki bo v sredo, 13. decembra 2023, ob 10.00 uri, v prostorih Slovenskega inštituta za standardizacijo (v predavalnici 1 in 2 v drugem nadstropju), Ulica gledališča BTC 2, Ljubljana.

  • Ali se vam je že zgodilo, da ste želeli uvoziti proizvod v Slovenijo in niste točno vedeli, katere zahteve je treba izpolniti, da bo proizvod v skladu s predpisano tehnično zakonodajo in standardi ter bo dan legalno na trg?
  • Morda se vedno znova sprašujete, kje bi dobili potrebne informacije o tehnični zakonodaji in standardih za svoj proizvod?
  • Bi to radi spremenili ter si pridobili konkretno znanje?

Potem se pridružite v sredo 13. decembra 2023 na brezplačnem seminarju z naslovom: »Uspeh na evropskem trgu«.

Na seminarju vam bodo predavatelji predstavili pomen in vlogo standardov. Izvedeli boste, kako lahko neskladni (nevarni) proizvodi ogrozijo poslovanje podjetja. Predvsem pa boste pridobili informacije, razširili svoje znanje na tem področju ter si odprli nove možnosti za uspeh na trgu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj