Obvladaj svoj notranji glas, Kamnik

Obvladaj svoj notranji glas, Kamnik

28. 11. 2023

7 0
Koristnost članka
7 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 9. januar 2024, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Brezplačna delavnica z naslovom: »Obvladaj svoj notranji glas« je namenjena podjetnikom, ki si želijo obvladovati soočanje z izzivi, omejitvami in ovirami, ki jih je potrebno neprestano preskakovati, da dosegamo zastavljene cilje. 

Raziskave pozitivne psihologije namreč kažejo, da so ljudje z optimistično naravnano notranjo retoriko in notranjim dialogom uspešnejši, predvsem ko gre za soočanje z zavrnitvami. Lažje in hitreje preskakujejo zidove, dostopajo do virov notranje moči. 

Kako? Na delavnici vam bo coachinja in trenerka retorike, ki pomaga voditeljem in podjetnikom premagovati notranje ovire, pokazala načine, kako usmerjati svoj notranji dialog od kritika do motivatorja, da boste enostavneje upravljali s svojo notranjostjo, obvladovali neprijetna čustva, usmerjali misli v opolnomočenje in dosegli več! 

Znanje in izkušnje bo z vami delila gostja Meta Grošelj, avtorica knjige Verjemi v svoj glas. Pomagala vam bo poiskati lastno vrednost, zaupanje do sebe, vas opolnomočila ter vam predala znanje o tem, kako prebuditi svojo notranjo avtoriteto skozi retoriko.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj