Interaktivna LinkedIn delavnica, Velenje

Interaktivna LinkedIn delavnica, Velenje

28. 11. 2023

Datum: 5. december 2023, ob 17.00 uri

Kraj: v prostorih SAŠA inkubatorja, Šaleška cesta 2A, Velenje

Veste, da je LinkedIn ena tistih platform, ki odpira vrata novim poslovnim priložnostim? Bi želeli obvladati to področje na profesionalni ravni?

Vabljeni na brezplačno interaktivno LinkedIn delavnico, kjer vas bosta v LinkedIn svet popeljala strokovnjaka agencije Mighty Krulz, Neža Kroflič in Luka Srbić. Mighty Krulz je agencija za digitalni marketing, katere osrednje področje je ravno LinkedIn. Uspešno sodelujejo s podjetji iz različnih panog, vse od private-white label ter klasičnih proizvodenj do prodaje kibernetske varnosti in dokumentnih sistemov. Njihova super moč, je pomoč podjetjem, ki vstopajo na tuje trge.

Delavnica bo sestavljena iz dveh delov. V prvem delu boste pogledali osnove LinkedIna, kako mora biti urejen profil, kako pripraviti objave ter prodajna in druga sporočila, v drugem delu pa se boste posvetili prodaji na LinkedInu.

Kaj boste z udeležbo na delavnici pridobili?

  • Poglobljeno razumevanje LinkedIna in njegovih možnosti.
  • Konkretne napotke za urejanje profilov in objavljanje vsebin.
  • Orodja in strategije za pridobivanje mednarodnih kontaktov.
  • Pregled uspešnih praks na področju prodaje in trženja na LinkedInu.

Ker pa bo delavnica, kar se da, prilagojena potrebam vseh, ki se boste pridružili, vam bodo po prijavi, na e-naslov poslali anketni vprašalnik. Odgovori bodo dali Luki in Neži možnost, da se usmerjeno posvetita tistim področjem, na katerih potrebujete največ novega znanja in odgovorov.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnosti Saša inkubator d.o.o. v okviru operacije “JR podporno okolje 2023-2025” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj