Zakaj imeti CRM sistem v podjetju?, Kranj

Zakaj imeti CRM sistem v podjetju?, Kranj

28. 11. 2023

Datum: 5. december.2023, ob 17.00 uri

Kraj: Kovačnica, Poštna ulica 4, Kranj

Zakaj in kako vzpostavit sistem za učinkovito upravljanje odnosov s strankami. Odkrijte ključne skrivnosti za uspeh vašega podjetja s CRM delavnico!

SPOT Svetovanje Gorenjska vas vabi na brezplačni dogodek z naslovom: »Zakaj imeti CRM sistem v podjetju?«, ki bo potekal 5. decembra 2023, ob 17.00 uri v prostorih Kovačnice, Poštna ulica 4, Kranj.

Razkrili vam bodo, kako upravljati bazo poslovnih partnerjev in pridobiti celovit 360° pregled nad njimi. Spoznali boste, zakaj je spremljanje povpraševanja in prodajnih priložnosti ključno za vašo rast ter kako učinkovito planirati in izvajati prodajne aktivnosti. S segmentiranjem podatkov bomo pridobili vse informacije, kako s CRM-jem pripraviti marketinške akcije.

Kdo bo z vami delil modrost?

Uroš Žohar svoje široko tehnično in strokovno znanje z desetletnimi izkušnjami na področju CRM najraje prenaša v prakso. Je svetovalec za CRM v podjetju Intera. Po številnih uspešno izvedenih projektih vpeljave v podjetja različnih panog se je danes pripravljen spoprijeti z izzivi vsakega podjetja. Meni, da sta ključna dejavnika za uspeh podjetja dva: odlično poznavanje kupcev in jasno definiran prodajni proces.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj