5. Nacionalna konferenca Industrija prihodnosti - »Človek, srce industrije«, Brdo pri Kranju

5. Nacionalna konferenca Industrija prihodnosti - »Človek, srce industrije«, Brdo pri Kranju

21. 11. 2023

Datum: 13. december 2023, ob 9.30 uri

Kraj: Kongresni center Brdo pri Kranju

V središču razprave o industriji prihodnosti bo človek, ki v času, ko vse več govorimo o vlogi in vplivu avtomatizacije, digitalizacije in umetne inteligence, ostaja njen ključni člen. Na pragu prehoda v industrijo 5.0 tako ohranja in krepi svojo vlogo, prispeva k inovacijam, ustvarjalnosti ter trajnostnemu razvoju ter vodi napredek v industriji.

Na konferenci boste skupaj raziskali, kako se lahko podjetja prilagajajo človeškim potrebam, ustvarjajo zdravo in spodbudno delovno okolje ter spodbujajo rast in blaginjo posameznikov.

Program

Zeleni in digitalni prehod od ljudi zahteva nova znanja in spretnosti. Evropska komisija je letošnje leto razglasila za Evropsko leto spretnosti.

Na konferenci bodo poseben poudarek dali tudi odgovoru na vprašanje, kako se bo človek kot del industrije s pridobitvijo novih znanj in spretnosti najenostavneje prilagodil trajnostnemu načinu dela.

Na dogodek vabijo predsednike uprav, direktorje, strokovnjake, predstavnike ministrstev in znanstveno-izobraževalne sfere ter medijev.

Udeležba je brezplačna, obvezna pa je prijava do petka, 8. decembra 2023, oz. do zapolnitve mest.

Prijava na dogodek

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj