Vabilo za sodelovanje v gospodarski delegaciji v ZDA (Colorado Springs in Denver)

Vabilo za sodelovanje v gospodarski delegaciji v ZDA (Colorado Springs in Denver)

21. 11. 2023

Datum: od 7. do 13. aprila 2024

Kraj: Združene države Amerike (Colorado Springs in Denver)

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport vljudno vabita predstavnike slovenskih podjetij s področja vesoljske in obrambne industrije k udeležbi v gospodarski delegaciji v Colorado Springs in Denver, ZDA v času od 7. do 13. aprila 2024.

Udeležena slovenska podjetja  bodo v času obiska aktivno sodelovala na 39. konferenci Space Symposium ter v Denverju obiskala izbrane institucije/podjetja s področja vesoljske industrije.

Konferenca "Space Symposium" je eden izmed največjih dogodkov s področja vesoljske industrije in  združuje deležnike s celega sveta, ki delujejo na tem področju. Slovenska podjetja se bodo na sejemskem delu simpozija predstavila na slovenski skupinski stojnici v velikosti 16 m2 ter tako imela odlično priložnost za navezavo stikov z udeleženci simpozija. Obenem bodo sodelujoči imeli možnost udeležbe (ob plačilu kotizacije ameriškemu organizatorju) na konferencah in ostalih dogodkih, ki bodo organizirani v sklopu Simpozija, kjer se bodo seznanili s trendi in novostmi na področju vesoljske industrije.

Število mest v delegaciji je omejeno na 15 podjetij.

Prijavite se lahko najkasneje do 10. decembra 2023 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj