Digitalna pismenost - ključ do poslovnega uspeha

Digitalna pismenost - ključ do poslovnega uspeha

14. 11. 2023

Datum: do 31. decembra 2023

Kraj: v vašem podjetju ali v ZOP Informacijski inženiring d.o.o., Ljubljana ali preko spleta

Za 90 % delovnih mest se danes zahtevajo digitalna znanja in spretnosti. Kaj pa vaša ekipa? Ali je že digitalno spretna?

Za vašo delovno organizacijo in vaše zaposlene organizirajo in izvajajo brezplačna izobraževanja za dvig DIGITALNE PISMENOSTI. Program je posebej zasnovan za podjetnike, ki želijo svoje ekipe popeljati skozi digitalno preobrazbo, izboljšati digitalno pismenost in tako pospešiti rast in učinkovitost podjetja.

Digitalna pismenost je veliko več kot zgolj poznavanje uporabe računalnika ali telefona, danes je to osnovna veščina, kot so branje, pisanje ali računanje. Uporaba e-pošte in različnih aplikacij, naročanje k zdravniku, urejanje zavarovanja, pridobivanje dokumentov na e-Upravi, nakupi v spletnih trgovinah, uporabe e-banke, uporaba orodij umetne inteligence, prepoznavanje verodostojnih informacij na spletu, zaščita pred goljufi in krajo identitete, varna gesla, katera si celo zapomnimo … vse to je del digitalne pismenosti, ki jo je treba nenehno nadgrajevati.

Kaj projekt omogoča vam in vašim zaposlenim?

Vsebina je prilagojena vašim potrebam in predznanju udeležencev. Digitalno tehnologijo je najbolje spoznati na konkretnih primerih, zato jo po navadi predstavimo z izobraževanji e-zdravje, digitalne finance in potuj pametno, za vas pa lahko programe dodatno prilagodimo.  Npr. če želite osveščati zaposlene o zdravju, lahko digitalne veščine pridobijo skozi izobraževanje o prehrani, skrbi za lastno zdravje …

Cena: BREZPLAČNO! Izobraževanja se izvajajo v okviru projekta JR DDK 2023, ki ga je razpisalo Ministrstvo za digitalno preobrazbo in so namenjena vsem prebivalcem Slovenije, starejšim od 30 let. 

Kje: v vašem podjetju ali v ZOP Informacijski inženiring d.o.o., Ljubljana ali preko spleta.

Kdaj: samo do 31. decembra 2023. Prijavite se čim prej. Zadnji rok za prijavo je 30. 11. 2023.

Trajanje: le 10 šolskih ur

Individualni pristop: Skupine so majhne (največ 15 oseb), kar omogoča individualno delo z vsakim udeležencem. Izobraževanje se izvede ob prijavi vsaj 10 oseb.

Spremljanje napredka: S pomočjo Europass testov ocenimo vaše začetno znanje, spremljamo vaš napredek in pripravimo načrt za vaš nadaljnji razvoj na področju digitalnih veščin.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletni strani: https://spretni.si/posluj-pametno/  in www.spretni.si.

Prijave: Za prijave in več informacij kontaktirajte izvajalca ZOP CR d.o.o. po telefonu: (01) 5342 110 ali po e-pošti: infozop@zop-cr.com.

Ne zamudite priložnosti, da vaše podjetje postavite v ospredje digitalne revolucije in korak pred vašo konkurenco z udeležbo na BREZPLAČNEM izobraževanju!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v okviru odziva Unije na pandemijo Covid-19.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj