FINANČNIH PET: Napredno upravljanje finančnih izzivov podjetij, Ljubljana

FINANČNIH PET: Napredno upravljanje finančnih izzivov podjetij, Ljubljana

14. 11. 2023

Datum: 21. november 2023, ob 9.00 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana

Na edinstvenem dogodku Finančnih pet bodo predstavniki partnerskih institucij - Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in GZS Zbornica osrednjeslovenske regijeBorza terjatevSlovenski podjetniški skladSID banka ter Elementum - razkrili aktualne finančne spodbude in instrumente za uspešno poslovanje podjetij.

Dogodek bo potekal 21. novembra 2023 s pričetkom ob 9.00 uri v Dvorani A, GZS. Poskrbljeno bo za kar največjo vključenost vseh udeležencev - poleg vprašanj po predstavitvah partnerjev, bodo organizirana tudi samostojna srečanja z njihovimi predstavniki in mreženje.

Kakšno vsebino lahko pričakujete?

  • GZS bo kot eden ključnih deležnikov podpornega okolja slovenskega gospodarstva predstavil svoje storitve na področju pridobivanja virov financiranja, kot so izobraževanja in svetovanja ter aktivnosti, prek katerih podjetjem pomaga k hitrejšemu razvoju njihovega poslovnega uspeha.
  • Borza terjatev bo v luči boja z inflacijo in ohranjanju visoke stopnje likvidnosti predstavila svojo BT finančno platformo, ki zagotavlja hiter in preprost dostop do likvidnosti za podjetja ter stabilno naložbo za vlagatelje.
  • SID banka bo predstavila različne oblike neposrednih financiranj skozi različne programe SID banke, vključno z najnovejšimi, kot sta SID digitalen in SID zelen.
  • Na dogodku bodo predstavljene tudi finančne in vsebinske spodbude Slovenskega podjetniškega sklada, ki nudi financiranje za vse razvojne faze podjetij, vključno z zagonskimi spodbudami, lastniškim financiranjem, mikrokrediti, garancijami in posebnimi spodbudami, ki jih sklad dopolnjuje tudi z vsebinskimi programi.
  • Za piko na i bo podjetje Elementum predstavilo prakse donosnih podjetij, ki že uspešno uporabljajo plemenite kovine v svojem poslovanju.

Dogodek bo moderiral Bojan Ivanc, glavni ekonomist in vodja analitske skupine GZS.

Investicije, nepovratni viri, likvidnost, naložbe, neposredno financiranje, finančne spodbude in plemenite kovine so le nekatere od ključnih tem, ki se jim bodo na srečanju 21. novembra 2023 posvetili na Finančnih pet. Ne zamudite te izjemne priložnosti za okrepitev vašega poslovanja in grajenje trajnih poslovnih mostov.

Dogodek je brezplačen, udeležbo pa je potrebno potrditi najkasneje do 17. 11. 2023. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo. Na voljo bo brezplačno parkiranje v garaži GZS, ob zapolnitvi mest pa na zunanjem parkirišču za stavbo GZS.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj