Vabilo za sodelovanje v poslovno razvojni delegaciji in poslovnem forumu - TEXAS FEELS SLOVENIA 2024 med 21. in 26. januarjem 2024

Vabilo za sodelovanje v poslovno razvojni delegaciji in poslovnem forumu - TEXAS FEELS SLOVENIA 2024 med 21. in 26. januarjem 2024

02. 11. 2023

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 26. 10. 2023, www.spiritslovenia.si

Dallas & Austin = Where Business Goes BIG

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ameriško gospodarsko zbornico - AmCham Slovenija vljudno vabi podjetja k udeležbi v poslovno razvojni delegaciji v zvezno državo Teksas, ki s 30 milijoni prebivalcev predstavlja drugo največje gospodarstvo v ZDA.

Namen delegacije je, s srečanji z ameriškimi podjetji na Poslovnem forumu v Dallasu in Austinu, ter z obiski nekaterih ključnih industrij v obeh mestih,  nadgraditi sodelovanja iz predhodnih let.  Hkrati bosta foruma nudila odlično priložnost za predstavitev slovenskega poslovnega okolja ter na drugi strani seznanitev z ameriško poslovno kulturo ter potencialnimi poslovnimi partnerji. Tako bo hkrati omogočena tudi možnost za potencialno odpiranje ameriškega trga slovenskim podjetjem in sklepanje partnerstev.

Celotni program bo razdeljen na dva dela: na obisk Dallasa in Austina. V Dallasu je na programu Poslovni forum, pripravljen v sodelovanju s tamkajšnjim gospodarskim združenjem ter obisk podjetij s področij ključnih industrij, kot so IT, data management, obnovljivi viri energije. V Dallasu je možen  obiska košarkarske tekme »I Feel Slovenia Night«, ki se bo odvila 22. januarja 2024 zvečer v American Airlines Areni. Osrednji gospodarski dogodek – Poslovni forum bo organiziran tudi v Austinu, sledili bodo obiski podjetij s področij high tech, data management in inovativnih tehnologij. V Austinu je načrtovan je tudi obisk startup / podjetniškega ekosistema ter svetovalnega podjetja s področja investiranja.

Stroške letalskih kart, hotelskih namestitev in udeležbe na košarkarski tekmi krijejo udeleženci sami. Za vas smo pripravili paket, katerega okvirna cena je 3.550 EUR (letalska karta v ekonomskem razredu) in vključuje letalsko karto povezav Ljubljana - Dallas - Austin - Ljubljana, nočitve v hotelih 4*, skupne lokalne prevoze v Dallasu in Austinu ter transfer Dallas -  Austin.

Kotizacija

Višina kotizacije za sodelovanje na dogodku znaša 870 EUR in vključuje celotno organizacijo poslovne delegacije.

Število mest je omejeno, prijave so odprte do zapolnitve mest (velja načelo »first come - first served«). Pri prijavi imajo prednost podjetja iz zgoraj navedenih sektorjev.

O možnosti pridobitve vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, za MSP podjetja preko Slovenskega podjetniškega sklada, vas bomo obvestili naknadno. Trenutno prijava ni možna, osvežene informacije lahko spremljate na spletni povezavi: www.podjetniskisklad.si/vsebinska-podpora/vavcerski-sistemi/.

Dodatne informacije:

Vašo POTRDITEV UDELEŽBE nam, prosimo, sporočite čimprej, saj je število mest omejeno, prijave so odprte do zapolnitve mest (»first come– first served«), najkasneje do 30. 11. 2023 na e-naslov: vida.dolenc@amcham.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj