Energetska samooskrba za posameznike in mala podjetja, Celje

Energetska samooskrba za posameznike in mala podjetja, Celje

02. 11. 2023

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 30. november 2023, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: v predavalnici 005 na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru, Mariborska cesta 7, Celje

Na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru izvajajo izobraževanja/delavnice v okviru NOO projekta DIGinGREEN, katerega cilj je pilotna »Vzpostavitev okolja za izobraževanje zelene in digitalne logistike ter oskrbovalnih verig«.

Vljudno vas vabijo, da se udeležite brezplačne delavnice z naslovom: »Energetska samooskrba za posameznike in mala podjetja«, ki bo potekala v četrtek, 30. novembra 2023, od 10.00 do 12.00 ure v predavalnici 005 na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru, Mariborska cesta 7, Celje.

Pridružite se na delavnici, kjer boste pridobili konkretne smernice in dragocena znanja o možnostih za energetsko samooskrbo.

Delavnico bo izvedel izr. prof. dr. Matevž Obrecht, izkušen strokovnjak na področju logistike in oskrbovalnih verig.

Na delavnici se boste seznanili s konceptom energetskega kroga, toplotnimi črpalkami, samooskrbnimi in skupnostnimi sončnimi elektrarnami, hranilniki energije, možnostjo prenosa ali prodaje viškov proizvedene električne energije v samooskrbni elektrarni ter izračunali potrebno moč toplotne črpalke in elektrarne za samooskrbo ter povračilo investicije.

Prijave: Na brezplačni dogodek se lahko do zapolnitve 20 prostih mest prijavite tukaj.

Dodatne informacije: Več informacij o NOO delavnicah, ki jih izvajajo na Fakulteti za logistiko Celje, Univerze v Mariboru najdete na spletni strani: http://digingreen.fl.um.si ali jih kontaktirajte po e-pošti na digingreen.fl@um.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj