Mednarodne priložnosti v lokalnem okolju, Postojna

Mednarodne priložnosti v lokalnem okolju, Postojna

17. 10. 2023

Datum: 20. okrober 2023, ob 9.30 uri

Kraj: Veliki Otok 44b, Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva bo 20. oktobra v okviru dogodka gostil udeležence iz mednarodnega okolja, ki sodelujejo v združenju Europroject Education Without Frontiers. Združenje, v katerem kot edina slovenska šola sodeluje tudi Šolski center Postojna, si prioritetno prizadeva za internacionalizacijo svojih akterjev.

Glede na izkušnje, ki jih imajo s poslovanjem na tujih trgih podjetniki PIP podjetniške skupnosti, bo dogodek zato usmerjen v predstavitev konkretnih primerov, izmenjavo izkušenj, tudi zaznavanje potreb in seveda nenazadnje v povezovanje.

Na dogodku, ki bo deloma potekal v angleščini (gostje iz tujine) boste spoznali kako razviti tehnološko zahtevnejši produkt in ga pozicionirati na trgih v EU in izven nje.

Dogodek se prične ob 9.30 uri z izmenjavo izkušenj o vstopu na tuje trge. V nadaljevanju sledi predstavitev poteka razvoja in implementacije na tuja tržišča (tudi izven EU) na primeru tehnološko zahtevnejšega produkta in na primeru luksuznega produkta. Dogodek boste zaključili ob 15.30 uri.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj