Od ustanovitelja do vodje - gradnja zmagovalnega tima, Ljubljana

Od ustanovitelja do vodje - gradnja zmagovalnega tima, Ljubljana

17. 10. 2023

Datum: 26. oktober 2023, od 8.30 do 16.30 ure

Kraj: LUI, Vojkova cesta 63, Ljubljana

Pridružite se na delavnici, kjer boste pridobili ključne veščine, potrebne za uspešno vodenje in razvoj vašega tima.

Delavnica je zasnovana tako, da vam bo pomagala razumeti in obvladati vse vidike vodenja tima, ne glede na to, ali ste vodja že vrsto let ali pa se šele podajate v svet vodenja.

Program delavnice bo sestavljen iz dveh delov in sicer:

Prvi del:

  • Priprava solastnikov na širitev ekipe
  • Vloge v podjetju
  • Vodenje tima
  • Upravljanje sprememb (ADKAR)
  • Postavljanje in spremljanje ciljev

KOSILO

Drugi del:

  • Gradnja kompetenc
  • Privabljanje novih kadrov
  • Motivacija in nagrajevanje

Delavnico bosta izvajala strokovnjaka na področju razvoja kompetenc in timov.

  • Peter Dolenc je ustanovitelj podjetja PDiVizija d.o.o. Svoje bogate izkušnje, ki segajo več kot 15 let, je pridobil z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov ter rešitev, pa tudi z vodenjem in razvojem timov. Posebej je bil uspešen pri vodenju transformacij v več slovenskih podjetjih, kjer je izpostavljal ključno kompetenco podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je bil odgovoren za uvajanje in uveljavljanje novih konceptov na lokalnem trgu. Je specializiran za projektno vodenje po klasičnih in agilnih metodah, ki jih dodatno nadgrajuje z uporabo metodologije upravljanja sprememb Prosci in modela za osebno spremembo ADKAR. S svojim podjetjem PDiVizija d.o.o. ter blagovno znamko Change2Value, je ekskluzivni partner podjetja Prosci®, vodilne svetovne metodologije upravljanja sprememb na območju Balkana. Njegovo podjetje je edino v regiji, ki se lahko pohvali z najvišjima stopnjama certificiranja na področju upravljanja inovacij po danski metodologiji Innovation 360. V vlogi generalnega partnerja za regijo Balkana nudijo intenzivne treninge in storitve za uspešno preobrazbo zaposlenih v vodje ter nadaljnje v managerje po švedski metodologiji Leadership Pipeline.
  • Eva Esih je priznana strokovnjakinja s številnimi leti izkušenj na področju organizacijske psihologije in kadrovskega svetovanja. Ima magisterij iz psihologije Univerze v Ljubljani ter magisterij iz učenja in razvoja organizacij Univerze v Maastrichtu. Njen cilj je spodbuditi strateško kadrovanje v slovenskih organizacijah. Eva je soustanoviteljica podjetja PSY BYTE, d.o.o., kjer s pomočjo specializiranega digitalnega oglaševanja povezuje podjetja s kvalificiranimi kandidati. Z digitalizacijo selekcijskega postopka omogoča, da podjetja hitreje in hkrati natančneje sprejemajo ključne odločitve pri zaposlovanju.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj