Kako začeti na Amazonu, Kranj

Kako začeti na Amazonu, Kranj

17. 10. 2023

Datum: 17. oktober 2023, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4, Kranj

Na delavnici boste spoznali vse, kar potrebujete za uspešno prodajo na Amazonu. Od raziskave produktov do oglaševanja.

Ne glede na to, ali že imate uveljavljeno blagovno znamko ali začenjate popolnoma od začetka, vam bodo na tej delavnici razkrili ključne korake za uspešen začetek na Amazonu.

Na delavnici boste spoznali:

  • Kaj potrebujete za začetek poslovanja na Amazonu
  • Kako izvesti raziskavo produktov
  • Kako izvesti analizo konkurence
  • Kaj morate urediti, da aktivirate prodajo
  • Katra orodja uporabljajo Amazon prodajalci
  • Kako pripraviti listinge: od preproste nalaganja do naprednega urejanja
  • Kako izkoristiti moč blagovne znamke
  • Kaj je ključno pri ustvarjanju učinkovitih oglasov
  • Kako in kdaj optimizirati oglase na Amazonu
  • Kako se lotiti oglaševanja tudi izven te platforme

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo začeti ali izboljšati svojo prodajo na Amazonu.

Kdo bo z vami delil modrost?

Jaša Furlan, izkušen podjetnik in priznan strokovnjak za prodajo na Amazonu. Na tej hitro rastoči platformi je uspešno prodajal produkte različnih vrst in namenov, kar dokazuje njegovo globoko razumevanje tega trgovinskega velikana.

Jaševe izkušnje na Amazonu segajo vse od leta 2013, ko je skupaj s soustanoviteljem uspešno vodil spletno prodajo prehranskih dopolnil Aktiv Organic, ki jo je kasneje prodal.

Od leta 2016 vodi tudi agencijo Amazoniac Agency, specializirano za prodajo na Amazonu, kjer je sodeloval s številnimi priznanimi naročniki, vključno z Golden Tree Nutrition, Medex in Bird Buddy. Letni oglaševalski proračun v upravljanju se giblje med 700 tisoč in 1 milijonom evrov.

Med letoma 2021 in 2023 je vodil ekipo specialistov in oglaševalcev za prodajo na Amazonu v podjetju Sensilab, kjer je upravljal oglaševalski proračun v višini 500.000 evrov letno. Od leta 2023 pa vodi spletno prodajo za male gospodinjske aparate v podjetju Hisense Europe, kjer je odgovoren za razvoj poslovanja na Amazonu in drugih spletnih tržnicah.

Kot priznan strokovnjak za Amazon je bil gost na več Amazonovih konferencah in spletnih seminarjih, nazadnje na konferenci ScaleUPgrade.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Usposabljanje se izvaja kot del Javnega razpisa za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za leto 2023 (JR podporno okolje 2023) in je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj