Izboljšajte svoje vodstvene veščine - delavnica za uspeh v sodobnem poslovnem svetu

Izboljšajte svoje vodstvene veščine - delavnica za uspeh v sodobnem poslovnem svetu

17. 10. 2023

Datum: 19. oktober 2023, od 8.30 do 12.15 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Ko se soočate z vsakodnevnimi napori, se vam lahko teža odgovornosti zdi kot cmok v grlu, zaradi česar ste nemirni in prikrivate svoja prava čustva z navajeno fasado. Sodobno delovno mesto je zahtevno in rešitve za nešteto izzivov niso vedno na voljo.

Podjetje mora delovati gladko in brezhibno kot dobro naoljena ura (v teoriji). Vendar se pojavljajo izzivi, ker resnici zapletene komponente te ure še zdaleč niso podmazane.

Zato je delavnica "Izboljšajte svoje veščine prihodnosti zdaj'' zasnovana tako, da vam pomaga obvladati bistvene veščine, potrebne za naoljanje teh krhkih, a vitalnih komponent vaše kariere.

Vabljeni, da se udeležite brezplačne spletne delavnice, kjer se boste naučili samozavestno in strokovno krmariti z zahtevami sodobnega delovnega mesta.

Progam:

  • motivacija za naoljanje
  • ranljivost
  • komunikacija
  • čustvena inteligenca
  • prilagodljivost in uvajanje sprememb (odločanje)

O predavateljici: Armina Džafič, je podjetnica z večletnimi izkušnjami, mama, žena in motivacijski coach. Komunikacijskih veščin se je učila in se jih še vedno uči skozi življenjske lekcije. Kaj točno se je naučila vedno poskuša uporabiti pri naslednji interakciji z osebo na drugi strani. Informacije, ki jih pridobi (večino) implementira v svojem življenju. Vsaka tema, ki jo predava, je podkrepljena s primeri iz lastnega življenja. "Na koncu koncev izkušnje učijo in ne besede", pravi Armina. Več o predavateljici

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj