Adria Innovation Days 2023, Kranj

Adria Innovation Days 2023, Kranj

17. 10. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 7. in 8. november 2023

Kraj: Brdo pri Kranju, Predoslje 39, Kranj

Vabljeni na 5. Dan inovacij Adria, ki bo potekal v organizaciji EIT RawMaterials HUB Adria na Brdu pri Kranju 7. in 8. novembra 2023 in bo tematsko usmerjen na Uredbo o kritičnih mineralnih surovinah in priložnosti za deležnike vzdolž verige vrednosti surovin.

Uredba o kritičnih mineralnih surovinah zasleduje zelo visoke cilje z namenom okrepitve trajnostne oskrbe surovinami za ohranjanje konkurenčnosti evropske industrije.

Na dogodku bodo podrobneje predstavili cilje uredbe in naslovili priložnosti za celotno verigo deležnikov z namenom spodbujanja inovacij za doseg ciljev v Uredbi. Kot pomembne deležnike iz vrednostne verige surovin vas lepo vabijo, da se jim pridružite na dogodku Dan inovacij Adria, da skupaj aktivno pristopite k uresničevanju ciljev Uredbe o kritičnih mineralnih surovinah na nacionalnih nivojih.

Dogodek je mednaroden, tako da bo priložnost tudi za izmenjavo mnenj s kolegi s Hrvaške in držav Zahodnega Balkana. Dogodek bo zaradi mednarodne udeležbe izveden v angleškem jeziku.

Vse informacije, program in registracija

Factsheet o uredbi (PDF)

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj