Kako ustvariti močno blagovno znamko, Kamnik

Kako ustvariti močno blagovno znamko, Kamnik

17. 10. 2023

Datum: 25. november 2023, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Brezplačna delavnica z naslovom: »Kako ustvariti močno blagovno znamko« je namenjena podjetnikom, ki želijo razviti in tržiti lastne prehrambene izdelke.

Prehrambeni sektor je dinamičen in konkurenčen, zato v KIKštarterju pripravljajo sklop delavnic, ki vam bodo pomagale razumeti postopek razvoja prehrambenih produktov, njihovo tržno usmerjenost ter kakovostne in zakonske zahteve, ki jih je treba upoštevati.

Na delavnici se boste spoznali s pojmi blagovna znamka, marketing in oglaševanje. Ukvarjali se boste s tem kako znotraj prehrambene industrije zgraditi trdno in glasno blagovno znamko, zakaj je nenehno pomembno poslušati svoje potrošnike in kako morajo današnje blagovne znamke nujno zadovoljiti potrebe analognega ter digitalnega sveta. Govorili boste o primerih dobre prakse poznanih blagovnih znamk tako na slovenskem kot globalnem trgu in se natančneje spoznali z ozadjem grajenja blagovne znamke Bitchy Club.

Delavnico bo vodila Anja Korenč, art direktorica na marketinški agenciji Futura DDB, ki se kot edina lahko pohvali z nagrado Agencija tridesetletja festivala SOF. Zadnjih 10 let je fokusirano gradila na specializiranosti v oblikovanje embalaže in brandinga. Svoje znanje in izkušnje o znamčenju in embalaži večkrat deli na predavanjih študentom Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in na delavnicah raznih slovenskih inkubatorjev ter tehnoloških parkov. V preteklosti je so-ustanovila in ustanovila dve prehrambeni blagovni znamki: večkrat nagrajeno blagovno znamko I Like Tofu, ki je bila prisotna na večih trgih, in Bitchy Club, ki je postregla s precej drugačno vsebino. Danes aktivno sodeluje z različnimi velikimi in majhnimi naročniki ter zanje snuje kvalitetne in trdne oblikovalske rešitve ter le te prepleta z oglaševanjem. Njeno delo lahko vidimo na raznoraznih trgovskih policah in v različnih drugih medijih.

Delavnica je odlična priložnost za podjetnike, ki si želijo vstopiti ali izboljšati svoj položaj na trgu prehrambenih izdelkov. Po koncu delavnice boste bolje pripravljeni na izzive, ki jih prinaša razvoj in trženje prehrambenih produktov, ter bolj samozavestni pri uresničevanju svojih poslovnih ciljev v tej industriji.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj