2. Karierni sejem na Kamniškem, Kamnik

2. Karierni sejem na Kamniškem, Kamnik

17. 10. 2023

Datum: 9. november 2023, od 8.00 do 18.00 ure

Kraj: Športna dvorana Kamnik, Šolska ulica 2, Kamnik

Podjetniški klub Kamnik z veseljem najavlja že 2. Karierni sejem na Kamniškem, ki bo potekal 9. novembra 2023 v Športni dvorani Kamnik. Ta dogodek, ki združuje podjetnike in organizacije v javnem interesu, bo potekal pod častnim pokroviteljstvom Župana Občine Kamnik, g. Mateja Slaparja.

Vabijo vas, da se jim pridružite na tem edinstvenem dogodku, ki vam bo omogočil neposreden stik z izkušenimi podjetniki, organizacijami in priložnostmi za vašo karierno pot. Karierni sejem na Kamniškem je priložnost, da spoznate raznolike možnosti in se povežete z ljudmi, ki delujejo na različnih področjih.

Na sejmu boste lahko izvedeli več o različnih podjetjih, njihovih vrednotah in kulturi dela ter se posvetovali z mentorji iz različnih panog. To je priložnost, da odkrijete svoje strasti, pridobite nasvete za svojo karierno pot, in morda celo najdete svojo sanjsko zaposlitev.

Karierni sejem na Kamniškem je odličen način, kako razširiti svoje znanje, se povezati s potencialnimi delodajalci ter raziskati možnosti za svojo prihodnost. Ne glede na to, ali ste dijak, študent ali iskalec zaposlitve, je ta dogodek namenjen vam.

Vaša prisotnost na Kariernem sejmu bo aktivno pripomogla k razvoju vaših kariernih ciljev in vam odprla vrata do obetavnih priložnosti.

Sodelujoča podjetja in organizacije, ki se bodo pridružile na 2. Kariernem sejmu, najdete tukaj.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj