Razvoj inovativnih produktov & lansiranje inovacij na trg, Brežice

Razvoj inovativnih produktov & lansiranje inovacij na trg, Brežice

10. 10. 2023

Datum: 16. in 18. oktober 2023, od 16.00 do 19.00 ure

Kraj: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Gubčeva 10a, Brežice

Vabljeni na podjetniški krog z Matijo Goljarjem!

Imaš poslovno idejo ali inovativen produkt? Si kreativen in razmišljaš izven okvirjev? 

JA! Vabljen na brezplačno dvodnevno delavnico na temo Razvoj inovativnih produktov & Lansiranje inovacij na trg.

Delavnice bo vodil Matija Goljar, eden izmed soustvarjalcev ekosistema podjetništva za mlade v Sloveniji. Njegovo delo je osredotočeno na spodbujanje in usmerjanje podjetnikov, še posebej tistih, ki so na začetku svoje podjetniške poti. 

Matija je magistriral na Central Saint Martins; University of the Arts London, kjer je študiral uporabno domišljijo (Applied Imagination). Je član Unreasonable Institute, prejemnik priznanja predsednika Slovenije za svoje delo na področju izobraževanja v državi, občasno pa deluje tudi kot smučarski inštruktor, kar počne izključno iz veselja.

Program:

  • Ponedeljek, 16. oktober 2023, od 16.00 do 19.00 ure - Razvoj inovativnih produktov

Na prvem delu boste spoznali načine za kreativno razmišljanje in generiranje idej in inovacij ter spoznali pokazatelje dobre ideje in načine prepoznavanja tržnih priložnosti. Naučili se boste hitrega testiranja ideje, zmanjšanja tveganj in pridobivanja prvih (pred)naročil brez velikih začetnih investicij. Naučili se boste pristopov za razvoj inovativnih produktov, ki ustrezajo tržnim potrebam in pričakovanjem potencialnih kupcev.

  • Sreda, 18. oktober 2023, od 16.00 do 19.00 ure - Lansiranje inovacij na trg 

Spoznali boste razvoj inovacijskega koncepta v izdelek ali storitev. Fokus bo na prodaji, segmentaciji trga in strategijah vstopa na trg z inovativnimi produkti. Udeleženci bodo oblikovali finančni načrt, izračunali potrebno število kupcev za doseganje finančnih ciljev in razvili dolgoročno strategijo poslovanja. Spoznali boste tudi ključne taktike za uspešno lansiranje in promocijo vaših inovacij na trgu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj