Okrogla miza o intelektualni lastnini in komercializaciji z generalnim direktorjem WIPO Darenom Tangom (WIPO) in podelitev WIPO nagrad, Ljubljana

Okrogla miza o intelektualni lastnini in komercializaciji z generalnim direktorjem WIPO Darenom Tangom (WIPO) in podelitev WIPO nagrad, Ljubljana

12. 09. 2023

Datum: 25. september 2023, ob 15.00 uri

Kraj: v Veliki predavalnici na Institutu ''Jožef Stefan'' na Jamovi cesti 39 v Ljubljani

Vas zanima vloga intelektualne lastnine (IL) v ves čas spreminjajočemu se svetu? Kaj pomeni za raziskovalke in raziskovalce na javnih raziskovalnih organizacijah? Kako lahko intelektualna lastnina odločilno vpliva na poslovanje inovacijskih podjetij? In na kakšen način prehiteti spremembe ter povezati akademsko sfero z gospodarstvom in medsebojnim sodelovanjem?

Več o intelektualni lastnini in njeni komercializaciji boste lahko izvedeli na okrogli mizi Darenom Tangom, generalnim direktorjem Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO), in predstavniki slovenskega raziskovalnega in poslovnega inovacijskega ekosistema - Špelo Stres (Javna agencija za znanstvenoraziskovalno dejavnostjo), Gregorjem Majdičem (Univerza v Ljubljani), Sašom Džeroskim (Institut ''Jožef Stefan'') in Simonom Mandljem (GEM Motors d. o. o.).

Pridružite se 25. septembra 2023, ob 15.00 uri v Veliki predavalnici na Institutu ''Jožef Stefan'' na Jamovi cesti 39 v Ljubljani.

Prijavite se preko spletnega obrazca do 22. septembra 2023 oziroma do zapolnitve prostih mest!

Po zaključku okrogle mize bosta podeljeni letošnji nagradi WIPO IP Enterprise Trophy inovativnemu slovenskemu podjetju in WIPO Medal for Inventors, ki sta inovacijsko dejavnost uspešno povezali z intelektualno lastnino.

Dodatne informacije: V primeru vprašanj lahko pišete na e-naslov: tehnologije@ijs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj