Izmenjava dobrih praks in priložnosti ter povezovanje podjetnic in potencialnih podjetnic: TRIJE POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA, Dutovlje

Izmenjava dobrih praks in priložnosti ter povezovanje podjetnic in potencialnih podjetnic: TRIJE POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA, Dutovlje

12. 09. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 19. september 2023, ob 16.30 uri

Kraj: Bunčetova domačija Dutovlje

Z namenom spodbujanja podjetniške kulture in povečevanja podjetniške dejavnosti ter z namenom izmenjave dobrih praks in priložnosti ter povezovanja podjetnic in potencialnih podjetnic, vas SPOT svetovanje Obalno-kraške regije vabi na brezplačen dogodek:»TRIJE POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA«, ki bo potekal v torek, 19. septembra 2023, ob 16.30 uri na Bunčetovi domačiji v Dutovljah.

Program dogodka:

16:30

Prihod na dogodek, registracija udeleženk

17:00

Uradni začetek dogodka (pozdrav SPOT svetovanje Obalne-kraške regije)

17:15

Delavnica »Trije pospeški za rast podjetja«

19:15

Pogostitev in mreženje

Gre za sproščeno druženje podjetnic po inovativni metodi Points of you®. Igriv pristop udeleženke spravi iz cone udobja in jim odpre nov, širši pogled na obstoječe izzive. Tako se odprejo vrata priložnostim za osebni razvoj, razvoj ekipe in podjetja. Points of You® pristop uporabljajo v podjetnjih Google, Intel, Ikea, Visa in drugod po svetu.

Delavnico bo izvedla  Maja Golob, mednarodno akreditirana poslovna coachinja vodij in timov (EIA; ITCA), svetovalka za strateški marketing in komuniciranje, mentorica, predavateljica in avtorica treh knjig. S partnerjem vodi podjetje Spago, družbo za komuniciranje, ki ji zaupajo najuglednejša slovenska podjetja. Pred tem je deset let vodila marketing mednarodnega podjetja za 11 evropskih trgov. Verjame, da so v življenju in poslu najpomembnejši odnosi. S svetovanjem, izobraževanji in coachingom pomaga vodjem, timom in podjetjem odkriti in učinkoviteje uporabiti neizkoriščene notranje potenciale, nadgraditi komunikacijo v timu, okrepiti odnose s strankami, ter ustvariti večjo dodano vrednost za stranke, za podjetje in skupnost. Maja je gostujoča predavateljica na Fakulteti za podjetništvo Gea College ter World Business and Executive Coaching Summit, članica Združenja manager in mednarodnih coaching zvez ICF in EMCC. V vlogi mentorice podpira mlade podjetnice globalne iniciative AWE CEED in udeležence Marketinške akademije v organizaciji Društva za marketing Slovenije. V svojih knjigah Ne čakaj na vikend, Ne čakaj na stranke in Ne čakaj na rože vabi bralca k raziskovanju različnih ravni odnosov: do sebe in svojih bližnjih, s sodelavci in strankami, ter odnosa do življenja in sveta. Z izobraževanjem pri uglednih mednarodnih inštitucijah skrbi za osebni in strokovni razvoj, izkušnje iz drugih držav pa prenaša v lokalno okolje. Vrednote, ki jo vodijo v življenju, so svoboda, spoštovanje, povezovanje, kreativnost, odgovornost in znanje.

Dogodek je namenjen podjetnicam in potencialnim podjetnicam.

Udeležba na dogodku je brezplačna!

Prijav sprejemajo do petka, 15. 9. 2023.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj