Zakon privlačnosti v akciji

Zakon privlačnosti v akciji

12. 09. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: od 12. do 18. septembra 2023, vsak dan ob 20.30 uri

Kraj: na spletu

Pridružite se 7-dnevnemu BREZPLAČNEM spletnemu izzivu in spoznajte Zakon privlačnosti iz prve vrste!

Se kdaj vprašate, zakaj nekateri posamezniki dosežejo skoraj vse, kar si želijo, medtem ko drugi ostanejo ujeti v vzorcu neuresničenih želja?

Morda se počutite, kot da ste obtičali v občutkih pomanjkanja in neuspeha? Odgovor se lahko skriva v pravilni uporabi zakona privlačnosti.

5 ključnih napak, ki jih je treba preprečiti pri uporabi zakona privlačnosti:

  • Ključna napaka št. 1: Fokus na pomanjkanju

Naslanjanje na občutek pomanjkanja pritegne le še več pomanjkanja. Spremenite svoj fokus na obilje, ki ga želite. Negativne misli ovirajo proces manifestacije. Spremenite svojo naravnanost, začnite vibrirati pozitivno in rezultati se bodo pokazali!

  • Ključna napaka št. 2: Nepotrpežljivost

Manifestacija obilja zahteva čas. Neizprosen odnos in nezaupanje v proces ustvarjata negativno vibracijo, s katero sporočate vesolju, da ne verjamete vanj. Zaupajte, ohranite potrpežljivost in vztrajajte!

  • Ključna napaka št. 3: Pomanjkanje akcije

Zakon privlačnosti ni samo pozitivno razmišljanje, ampak zahteva tudi konkretne korake. Ne morete ostati na istem mestu, če ne boste ukrepali. Prevzemite odgovornost in se lotite dejanj!

  • Ključna napaka št. 4: Nejasni cilji

Prvi korak k uresničitvi želja je jasnost. "Želim si več denarja" ni dovolj specifičen cilj. Zakon privlačnosti ne deluje brez jasnih informacij. Natančnost je ključna!

  • Ključna napaka št. 5: Komunikacija z nezavednim umom

Nezavedni um sprejema ali odbija informacije, ki jih pošiljate. Če ne znate komunicirati z njim, je podobno, kot da ne bi nastavili navigacije v avtomobilu - verjetno boste izgubili pot. Naučite se pravilno komunicirati z notranjim 'navigatorjem'.

Pridružite se izzivu, na katerem bo mednarodni strokovnjak za NLP (nevrolingvistično programiranje) in zakon privlačnosti, dr. Aleksander Šinigoj, korak za korakom razložil, kako uporabiti zakon privlačnosti in se pri tem izogniti ključnim napakam, da končno prekinete cikel pomanjkanja v svojem življenju. To je edinstvena priložnost, ki je ne smete zamuditi!

Prijavite se tukaj in izkoristite priložnost za spremembo.

Čas je, da spremenite svoj pogled na svet in svoje življenje. Prijavite se in prekinite cikel pomanjkanja enkrat za vselej!

Ustvarite obilje, ki si ga zaslužite, s pomočjo zakona privlačnosti. Nehajte zgolj sanjariti - uresničite svoje želje in jih spremenite v realne rezultate. Dovolj je bilo čakanja, stagnacije in pomanjkanja; zaupajte, da imate v sebi čudovito moč, in naredite prvi korak že danes!

Udeležba je brezplačna.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj