Ogled dobre prakse podjetij: Odličnost na Štajerskem, Ptuj in Sv. Jurij ob Ščavnici

Ogled dobre prakse podjetij: Odličnost na Štajerskem, Ptuj in Sv. Jurij ob Ščavnici

05. 09. 2023

Datum: 8. september 2023, od 8.00 (odhod iz Kamnika) do 15.00 ure (predviden prihod v Kamnik)

Kraj: Ptuj in Sv. Jurij ob Ščavnici

Navdušenci nad podjetništvom, inovacijami ter razvojem, vabljeni na nepozabno dogajanje, ki vas bo popeljalo skozi razburljive in navdihujoče podjetniške zgodbe, ki so krasile Štajersko.

Dogodek je zasnovan tako, da boste odkrivali raznolike poti do uspeha, ki so jih prehodila izjemna podjetja.

Dogodek se bo osredotočil na zgodbe treh izjemnih podjetij, ki so postala prava ikona uspeha v svojih panogah na Štajerskem.

Uspešna in inovativna podjetja:

  1. Tehnološki park Ptuj- Pridružite se pri spoznavanju začetkov Tehnološkega parka Ptuj. Odkrili boste, kako so vizionarski mladi podjetniki prepoznali priložnost za ustvarjanje tehnološkega središča na domačih tleh. Podajte se na navdihujočo pot, ki je pripeljala do uresničitve in postavitve mostu med inovacijami ter uspehom.
  2. Intera: Prijateljski Pristop k Poslovnemu Uspehu- Podjetje Intera je sinonim za inovativne rešitve s področja CRM, vodenja projektov in servisov. Skupaj boste raziskali njihov edinstven pristop k strankam ter njihovo osredotočenost na kulturo prijateljskega podjetja. Sprehodili se boste skozi njihove dosežke in spoznali, kako skrbijo za zadovoljstvo zaposlenih ter rast celotnega poslovnega ekosistema.
  3. Oljarna Kocbek: Stoletje Kakovosti in Inovacij- Pridružite se pri raziskovanju 100-letne zgodovine Oljarne Kocbek. Njihova edinstvena pot od tradicije do sodobnih inovacij vas bo navdihnila. Spoznali boste, kako so presegli izzive in postali vodilno podjetje v prehrambni industriji. Doživite, kako so s kakovostjo, inovacijami ter vztrajnostjo dosegli priznanja in spoštovanje, v letu 2023 prejeli priznanje za najboljše živilsko podjetje med mikro in malimi podjetji, mogoče pa se jih spomnite, da svoje izdelke prodajo tudi At.mosphere v Burdž Kalifi, kjer so za steklenico plačal 350 evrov.

Po ogledu podjetij sledi še kosilo v bližjem gostišču.

To bo več kot le dogodek - to bo priložnost za vživetje v podjetniško strast, izmenjavo izkušenj ter povezovanje z enako mislečimi.

Ogled dobre prakse podjetij je brezplačen, a število mest je omejeno, zato prosijo, da se prijavite do 7. septembra 2023 preko obrazca.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj