Podjetniški bralni klub, Domžale

Podjetniški bralni klub, Domžale

05. 09. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 12. september 2023, od 18.00 do 20.00 ure

Kraj: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah

Mreženje je pomemben del pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanja vezi podpornega okolja. Imeli boste priložnost navezovanja novih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki, preko podjetniških knjig

Vabljeni na brezplačno mreženje - Podjetniški bralni klub, ki ga organizira SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska in bo potekal 12. septembra 2023, ob 18.00 uri.

Povezali se boste skozi izmenjavo mnenj in pogledov glede podjetniških knjig in ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo. Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, ki predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost je pomembna in dragocena.

Vzpostavljeni stiki in ohranjanje le-teh je dragoceno, saj lahko izmenjujete svoje znanje, vzpostavljate nova sodelovanja in partnerstva, delite svoje znanje ter nudite podporo drugim. Stiki z ljudmi na različnih področjih prispevajo k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj