Ogled Ulice obrti v sklopu 55. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti (MOS) v Celju

Ogled Ulice obrti v sklopu 55. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti (MOS) v Celju

05. 09. 2023

Datum: 14. september 2023 - odhod bo predvidoma ob 8.00 uri iz avtobusne postaje na Piranski cesti v Kopru (pred restavracijo Atlantida)

Kraj: Mednarodni obrtni sejem Celje

Z namenom boljšega sodelovanja in povezovanja s šolami in MSP-ji, SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira dogodek: »Ogled Ulice obrti v sklopu 55. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti (MOS)« v četrtek, 14. septembra 2023 v Celje.

Odhod bo predvidoma ob 8.00 uri iz avtobusne postaje na Piranski cesti v Kopru (pred restavracijo Atlantida).

ULICA OBRTI bo tudi letos prizorišče predstavitve atraktivnih in deficitarnih obrtnih poklicev. Organizirana je po načelu »vse na enem mestu«, saj poleg ogleda poklicev v živo, bodo na voljo informacije o vključitvi dijakov v srednje poklicno izobraževanje in proces praktičnega usposabljanja z delom (po domače praksa pri delodajalcih).

Na ulici obrti bo predvidoma predstavljenih 11 poklicev: mizar, steklar, optik, kuhar, natakar, pek, slaščičar, oblikovalec kovin-orodjar, strojni mehanik, klepar krovec, voznik. Potekala bo tudi demonstracija domače in umetnostne obrti.

Obvezna je udeležba spremljevalca iz posamezne šole, ki bo tisti dan odgovoren za učence.

Udeležba je za vse udeležence brezplačna.

Prijava: Obvezne so predhodne prijave do 6. 9. 2023 preko spletne prijavnice. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest na avtobusu.

Dodatne informacije: SPOT Svetovanje obalno–kraške regije, Kontaktna oseba: Andreja Kozlovič, GSM: 041/725-125, e-pošta: andreja.kozlovic@ozs.si.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj