Konferenca AIR 2023 - okrogla miza o inovacijah na letališčih v Srednji Evropi, Bled

Konferenca AIR 2023 - okrogla miza o inovacijah na letališčih v Srednji Evropi, Bled

29. 08. 2023

Datum: 19. september 2023, ob 9.30 uri

Kraj: Hotel Rikli Balance, Bled

Konferenca AIR - okrogla miza o inovacijah na letališčih v Srednji Evropi je dogodek, katerega cilj je povezovanje in iskanje sinergij ter priložnosti za inovacije v letalski industriji.

Njegova ideja je ustvariti platformo, na kateri se lahko srečujejo strokovnjaki iz letalske industrije in razpravljajo o temah, povezanih z vsemi bistvenimi vidiki panoge.

Osrednja tema AIR2023 bodo inovacije. Govor bo o novostih, tako na področjih, ki so klasično povezana z novimi tehnologijami, kot je npr. letališka IT-industrija, kot tudi o inovacijah na bolj nepričakovanih področjih, kot so prodaja neletalskih storitev, specializirano izobraževanje ter turizem.

Glavna razprava bo posvečena glavnim svetovnim trendom, ki zadevajo priložnosti in nevarnosti za letalsko industrijo. Poseben panel se bo osredotočil na vpliv razvoja umetne inteligence na upravljanje letališč. Na drugih panelih bo potekala razprava o tehničnih in upravljavskih vprašanjih v okviru inovacij.

Okvirni program dogodka:

  • 9.30 - 10.00 - Registracija udeležencev - mreženje / Hotel Rikli Balance
  • 10.00 - 17.00 - Konferenca AIR2023 / Hotel Rikli Balance

Dodatne informacije in prijave

Dogodek organizira V4+ AIRPORTS Association v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Poljske in SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj