Fokus - Vzemi si čas zase in za svoj uspeh, Kamnik

Fokus - Vzemi si čas zase in za svoj uspeh, Kamnik

22. 08. 2023

Datum: 26. september 2023, med 17.00 in 20.00 uro

Kraj: KIKštarter Kamnik, Fužine 134, Kamnik

KIKštarter Kamnik v sodelovanju z GZS, točko SPOT svetovanje vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Fokus - vzemi si čas zase in svoj uspeh«, ki bo potekala 26. septembra 2023, med 17.00 in 20.00 uro v prostorih KIKštarterja Kamnik, Fužine 134, Kamnik.

V današnjem hitrem svetu, polnem informacij in motenj, je ohranjanje osredotočenosti in fokusa postalo pravi izziv. Živimo v dobi nenehnih sprememb, visokih pričakovanj in želje po dosegi izjemnih rezultatov tako v karieri kot v osebnem življenju. Svet je postal pravo bojišče za našo pozornost, saj se soočamo z obilico tehnologije, obveznosti, družbenih omrežij in drugih distrakcij, ki nas vlečejo v različne smeri.

Vsi si želimo uspeha in doseči visoke cilje, hkrati pa želimo ohraniti zadovoljstvo v svojih odnosih, skrbeti za svoje zdravje ter ohranjati ravnovesje med delom in prostim časom. Vendar se v tej norišnici tehnologije in hitrosti pogosto izgubimo, naše misli razpršijo in naša produktivnost trpi.

Na delavnici boste raziskali moč osredotočenosti in naučili se strategij, kako jo ohraniti v korist naše kariere in osebnega življenja. Skupaj boste odkrivali koncept globokega fokusa, ki omogoča kreativnost, inovativnost ter vrhunsko delovanje v našem strokovnem področju. Spoznali boste, kako pravilno upravljati s časom in energijo ter kako premagati distrakcije, ki nas ovirajo na poti do uspeha.

Posebna gostja Meta Grošelj, avtorica knjige Fokus, bo z vami delila svoje izkušnje in modrosti ter vam pomagala zgraditi temelje za uspešno ohranjanje osredotočenosti in ravnovesja med delom ter osebnim življenjem. Njene strategije za učinkovito upravljanje z lastno pozornostjo bodo navdihnile vašo kreativnost, povečale vašo produktivnost in vam omogočile, da dosežete svoje cilje brez žrtvovanja sreče in pomembnih odnosov v vašem življenju.

Če si želite doseči svoj polni potencial in obenem uživati v izpopolnjujočem osebnem življenju, potem je ta delavnica namenjena vam. Pripravite se na izjemno in navdihujoče popotovanje, kjer bste skupaj razkrili ključne strategije za ohranjanje osredotočenosti, doseganje uspeha in iskanje ravnovesja v življenju.

Dobrodošli v svetu FOKUSA!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj