Napredna uporaba ChatGPT in ostalih AI orodij za SEO optimizacijo, Kamnik

Napredna uporaba ChatGPT in ostalih AI orodij za SEO optimizacijo, Kamnik

08. 08. 2023

4 0
Koristnost članka
4 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 7. september 2023, od 14.00 do 19.00 ure

Kraj: KIKštarter Kamnik, Fužine 134, Kamnik

KIKštarter Kamnik v sodelovanju z GZS, točko SPOT svetovanje vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Napredna uporaba ChatGPT (model umetne inteligence) in ostalih AI (umetna inteligenca) orodij za SEO optimizacijo (proces optimizacije spletnih strani in vsebin)«.

Delavnico bo vodil predavatelj Matija Zajšek. Morda ga že poznate iz prejšnje delavnice, ki je potekala junija, kjer ste se lahko naučili številnih uporabnih tehnik SEO optimizacije. Zaradi izjemnega zanimanja in povpraševanja udeležencev so se odločili, da organizirajo nadaljevanje in zadovoljiio vaše želje po še več znanja.

Na tem nadaljevalnem dogodku se boste osredotočili na uporabo ChatGPT in drugih AI orodij v SEO strategijah. Matija Zajšek, kot izkušen strokovnjak na področju digitalnega marketinga, bo z vami delil svoje bogate izkušnje ter vam predstavil najnovejše trende in metode uporabe umetne inteligence za optimizacijo spletnih strani.

Priložnost, da se poglobite v napredne tehnike SEO optimizacije, je tu. Na dogodku boste imeli možnost uporabiti ChatGPT in druge AI orodja na svojih konkretnih primerih. Matija Zajšek bo skupaj z vami reševal izzive, odgovarjal na vprašanja ter vam pomagal izboljšati vašo SEO strategijo.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj