Kandidature za prejem prestižne nagrade Svetovne organizacije za intelektualno lastnino WIPO IP Enterprise Trophy so odprte

Kandidature za prejem prestižne nagrade Svetovne organizacije za intelektualno lastnino WIPO IP Enterprise Trophy so odprte

01. 08. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Institut "Jožef Stefan", https://ijs.si/

Podjetja lahko oddate kandidaturo za prejem prestižne nagrade Svetovne organizacije za intelektualno lastnino WIPO IP Enterprise Trophy, ki bo podeljena 25. septembra 2023 ob obisku generalnega direktorja Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO) na Institutu »Jožef Stefan«.

Z nagrado se spodbuja podjetja vseh velikosti k domišljeni in metodični uporabi sistema zaščite intelektualne lastnine v poslovnih procesih preko aktivnega sodelovanja z javnimi raziskovalnimi organizacijami.

Oblike uporabe intelektualne lastnine se lahko kažejo na različne načine kot na primer inovativna uporaba intelektualne lastnine za podporo komercialnih in/ali trženjskih strategij, izvedbo promocijskih kampanj in podobno. Glavno obeležje tovrstnih aktivnosti je neposredno vključevanje intelektualne lastnine, s čimer se tako znotraj podjetja kot tudi širše uveljavlja njega vloga, ki spodbudno vpliva na dejavnost in cilje posameznega podjetja.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj.

Rok za prijavo je 4. september 2023.

Prejemniki nagrad v preteklih letih so bili Razvojni center eNeM Novi Materiali d.o.o.GEM Motors d.o.o. in Elan d.o.o.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj