Samo še nekaj dni za prijavo na pospeševalniški program Zelene skupine - Agri-Food Edition!

Samo še nekaj dni za prijavo na pospeševalniški program Zelene skupine - Agri-Food Edition!

18. 07. 2023

Vir in informacije: Slovenski podjetniški sklad, www.podjetniskisklad.si

Države Zelene skupine (Cabo Verde, Islandija Kostarika, Singapur, Slovenija in Združeni arabski emirati) so za svoja agri-food start-up podjetja, ki se nahajajo v zgodnejših fazah razvoja, vzpostavile poseben 4-mesečni pospeševalniški program, zato vas Slovenski podjetniški sklad informira, da je samo še nekaj dni za prijavo na pospeševalniški program Zelene skupine - Agri-Food Edition! Rok za prijave namreč 23. julij 2023.

Ste agri-food start-up z inovativno in trajnostno rešitvijo, ki prispeva k optimizaciji rabe vode, energije in/ali drugih virov in zmanjšuje okoljski vpliv? Prijavite se v pospeševalniški program Zelene skupine #GreenGroupAccelerator!

Pospeševalniški program bo potekal od 10. avgusta do 30. novembra 2023 v virtualni obliki. Start-up podjetja bodo imela v tem času priložnost sodelovati z uveljavljenimi start-up strokovnjaki iz držav Zelene skupine in koristiti njim prilagojeno podporo v obliki online ena-na-ena mentorstva, skupinskih treningov, 'industry deep dive' srečanj, peer-to-peer izmenjav ipd.

Dodatne informacije in prijave

Vrhunec pospeševalniškega programa bo COP28 konferenca Združenih narodov v Dubaju. V okviru COP28 konference bo namreč 5. decembra 2023 potekal t. i. demo dan, na katerem bodo sodelujoča start-up podjetja svoje inovativne in trajnostne rešitve predstavila strokovni komisiji in širši mednarodni javnosti.

Zmagovalno start-up podjetje bo prejelo intenzivno 2-mesečno access-to-market podporo.

Prijave v pospeševalniški program so odprte do 23. julija 2023!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj