Ponovno so odprte prijave za vključitev v program Climate Impact Framework!

Ponovno so odprte prijave za vključitev v program Climate Impact Framework!

27. 06. 2023

Vir in informacije: Slovenski podjetniški sklad, 19. 6. 2023, www.podjetniskisklad.si

Start-up in scale-up podjetja ter inovativna MSP s kmetijsko-prehrambenega sektorja POZOR! Ponovno so odprte prijave za vključitev v program Climate Impact Framework!

Ste start-up, scale-up ali inovativni MSP, ki deluje v kmetijskem in/ali prehrambenem sektorju? Želite razumeti, izmeriti in napovedati, kako vaš inovativni proizvod ali storitev prispeva k blaženju podnebnih sprememb in kakšen je vaš ogljični (CO2) odtis?

EIT Climate KIC v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom ponovno odpira prijave v program Climate Impact Framework, v katerem bo v obdobju od septembra do decembra 2023 imelo priložnost sodelovati 5 start-up in scale-up podjetij ali inovativnih MSP s sektorja hrane in kmetijstva. 

V programu se boste v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki s področja vplivov na podnebje in analize življenjskega cikla (LCA) ter s pomočjo različnih orodij, metodologij in individualnega coaching-a naučili razumeti, izmeriti in napovedati svoj ogljični (CO2) odtis. Ob koncu programa boste prejeli digitalno potrdilo o vplivu vašega inovativnega produkta ali storitve na blaženje podnebnih sprememb v CO2 ekvivalentu.

Program bo v celoti potekal v angleščini in vključeval eno delavnico v živo v Ljubljani septembra 2023 kot tudi on-line coaching srečanja po delavnici s priznanimi strokovnjaki ter zunanjo validacijo izračuna ogljičnega (CO2) odtisa.

Ste zainteresirani? Prijavite se do 30. junija 2023!

Dodatne informacije in prijave

Če imate kakršnokoli vprašanje ga lahko pošljete na e-naslov: deepdemonstrationslovenia@climate-kic.org.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj