Javni poziv za udeležbo slovenskih podjetij in institucij na gospodarskem obisku v Nemčiji

Javni poziv za udeležbo slovenskih podjetij in institucij na gospodarskem obisku v Nemčiji

12. 06. 2023

Vir in informacije: Izvozno okno, 6. 6. 2023, www.izvoznookno.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s Štajersko gospodarsko zbornico (SRIP Krožno gospodarstvo), Inštitutom za trajnostne tehnologije (Tehnologije TVG) ter Generalnim konzulatom Republike Slovenije v Münchnu organizira obisk in aktivno udeležbo na globalni konferenci Urban Future.

Dogodek bo potekal od 21. do 23. junija 2023 v Stuttgartu, Nemčija.

Podjetjem in institucijam želimo približati dostop do vpogleda v najnovejše trende in inovacije na področju trajnostne gradnjepametnih mest in zelene tehnologije. Dodatno želimo omogočiti udeležencem gospodarske delegacije dostop do drugih podjetij in institucij, političnih odločevalcev ter vodilnih strokovnjakov na področju trajnostne gradnje, pametnih mest in zelenih tehnologij.

Urban Future je največji in najbolj interdisciplinaren urban dogodek v Evropi, ki predstavlja vrhunec srečanja najnaprednejših trajnostnih tehnologij, inovativnih urbanih projektov ter ambicioznih investitorjev in partnerjev. Vsakoletni dogodek je namenjen podjetjem, institucijam, mestom in občinam v okviru trajnostnega razvoja in zelenega prehoda.

Prijavite se lahko do vključno četrtka, 15. junija 2023.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj