Industrijsko oblikovanje z Georgom Gedlom, Novo mesto

Industrijsko oblikovanje z Georgom Gedlom, Novo mesto

12. 06. 2023

Datum: 19. junij 2023, ob 17.00 uri

Kraj: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Georg Gedl je že kot fantek vzljubil avtomobile in njihove oblike. Njegova poslovna pot je začela v podjetju AUDI v Ingoldstadtu v Nemčiji. Kasneje je pot nadaljeval v podjetju BMW, kjer je svoje veščine še dodatno izuril in postal uveljavljen oblikovalec. Kasneje je svoje znanje in oblikovalske sposobnosti uveljavljal tudi v podjetjih TAM in IMV, kjer je oblikoval počitniške prikolice in sodeloval pri številnih drugih projektih. Med leti 1985 in 1995 je na oddelku za oblikovanje poučeval predmet “Predstavitvene tehnike” (rendering)…

Delavnica bo sestavljena iz dveh delov.

V prvem delu se boste posvetili zgodovini in tehnikam industrijskega oblikovanja ter s pomočjo moderatorke izvedeli tudi nekaj več o življenjski poti Georga Gedla.

V drugem delu delavnice se boste lotili nekaj tehnik renderinga in industrijskega oblikovanja.

Na delavnico dobrodošli vsi, ki vas zanima industrijsko oblikovanje. Primerna je za oblikovalce, strojnike, arhitekte in drugi entuziaste, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje na področju industrijskega oblikovanja.

Delavnica bo svojevrsten uvod v tečaj industrijskega oblikovanja, ki ga bomo organizirali jeseni v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Operacijo SIO-PIP-2020-22 sofinancira Republika Slovenija v okviru Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj