Podjetniški bralni klub, Vir pri Domžalah

Podjetniški bralni klub, Vir pri Domžalah

16. 05. 2023

Datum: 22. maj 2023, ob 20.00 uri

Kraj: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah

Podjetja kot gospodarstveniki, delodajalci, posamezniki se vse bolj zavedajo pomena sodelovanja z lokalno skupnostjo, podpornim okoljem, šolami, ostalimi organizacijami. Zato boste imeli priložnost navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih.

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira Podjetniški bralni klub, ki bo potekal 22. maja 2023, ob 20.00 uri v prostorih Obrtne zbornice Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah.

Povezali se boste skozi izmenjavo mnenj in pogledov glede podjetniških knjig in ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo. Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, ki predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost je pomembna in dragocena, saj prispeva k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Tokrat si bodo udeleženci med seboj podelili mnenja in izmenjali izkušnje skozi:

  • izmenjavo citata po izbiri iz knjige, ki jo berete,
  • vsak udeleženec bo v enem stavku predstavil knjigo, ki jo je prebral
  • vsak udeleženec bo z udeleženci delil, s čim se v knjigi ne strinja, naj bo to misel, opis, karkoli - nekaj, kar vam ni všeč.
  • vsak udeleženec bo z vsemi podelil in opisal slog pisanja avtorja in kaj mu slog pisanja pove o avtorju.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj