Podjetniški zajtrk s Petro Parovel + otvoritev fotografske razstave, Kranj

Podjetniški zajtrk s Petro Parovel + otvoritev fotografske razstave, Kranj

16. 05. 2023

Datum: 25. maj 2023, ob 9.00 uri 

Kraj: Sedež SPOT Svetovanje Gorenjska, Poštna ul. 4, Kranj

SPOT svetovanje Gorenjska organizira ogled dobre prakse oziroma podjetniški zajtrk, ki bo potekal v četrtek, 25. maja 2023, z začetkom ob 9.00 uri.

Na bivši "dan mladosti" boste ob kavi in rogljičku klepetali s Petro Parovel, po zajtrku pa bodo otvorili fotografsko razstavo ženskih podjetnic! Fotografinji: Maja Slabe & Tjaša Eledhwen.

Petra Parovel je najbolj prepoznana zaradi svojega uspešnega Instagram profila, je na prvem mestu mama, nato žena, direktorica ter diplomirana kineziologinja in certificirana prehranska svetovalka z močno željo po uspehu in pogumnim srcem. Svojo pot je pričela kot ljubiteljica športa, tako se je znašla v svetu fitnesa, s ciljem spremembe življenjskega sloga. Z željo po deljenju svojega znanja in izkušenj je postala osebna trenerka, stopnjevanje strasti pa jo je popeljalo v svet podjetništva. Tako je nastal njen drugi ‘otročiček’ - SWY brand.

Udeležba na podjetniškem zajtrku je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj