Javni razpis za sofinanciranje investicij v izgradnjo proizvodnih, obrtnih in objektov za izvajanje turistične ter razvojno-raziskovalne dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica

Javni razpis za sofinanciranje investicij v izgradnjo proizvodnih, obrtnih in objektov za izvajanje turistične ter razvojno-raziskovalne dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica

16. 05. 2023

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 54, Datum: 12. 5. 2023, Stran: 1042

Predmet razpisa: Predmet razpisa je dodelitev de minimis pomoči za spodbujanje novih in razširitev obstoječih investicij z namenom ustvarjanja novih delovnih mest na območju Mestne občine Nova Gorica.

De minimis pomoč se dodeli:

  • za sofinanciranje plačila komunalnega prispevka investitorjem,
  • zavezancem za plačilo komunalnega prispevka na območju Mestne občine Nova Gorica, ki bodo s predmetno investicijo ustvarili nova delovna mesta na območju Mestne občine Nova Gorica.

Namen razpisa: Namen javnega razpisa je privabljanje novih investitorjev na območje občine ter spodbujanje razvoja že obstoječih podjetij na območju, ki bodo s prijavljenimi investicijskimi projekti zagotavljali nova delovna mesta oziroma zaposlitve in prispevali k spodbudnemu gospodarskemu razvoju občine.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Okvirna višina razpoložljivih proračunskih sredstev za izvedbo razpisa je 150.000 EUR.

Razpisnik: Mestna občina Nova Gorica

Rok: Javni razpis je odprt do vključno 15. 11. 2023, do 15.30 ure.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so na voljo vsak delovni dan med 9.00 in 12.00 uro na Oddelku za gospodarstvo in gospodarske javne službe pri Mestni občini Nova Gorica, Kontaktna oseba: Tatjana Gregorčič, Tel: (05) 33-50-105. Morebitna vprašanja je mogoče posredovati tudi po elektronski pošti: tanja.gregorcic@nova-gorica.si.

Razpisna dokumentacija: Brezplačna razpisna dokumentacija z navodili prijaviteljem za pripravo vloge je na voljo na spletni strani: www.nova-gorica.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj