Predstavitev SPOT svetovanje Gorenjska v okviru Parade učenja, Jesenice

Predstavitev SPOT svetovanje Gorenjska v okviru Parade učenja, Jesenice

09. 05. 2023

Datum: 24. maj 2023, od 14.00 do 18.00 ure

Kraj: na tržnici Jesenice (prostor Muzeja na prostem)

SPOT svetovanje Gorenjske regije vabi na Parado učenja, ki bo potekala 24. maja 2023, od 14.00 do 18.00 ure na tržnici Jesenice (prostor Muzeja na prostem).

Parada učenja je v različnih krajih po Sloveniji organizirana na isti dan - letos v sredo, 24. maja 2023. Na trgih in drugih javnih mestih bodo mimoidoče vabili stojnice, delavnice, nastopi na odrih, multimedijske predstavitve pa tudi strokovni dogodki v bližnjih ulicah in učnih kotičkih.

Marsikje bodo potekale tudi številne spremljevalne dejavnosti, kot so natečaji, razstave in podobno. Parada učenja bo močno podprta tudi z objavami na družbenih omrežjih. Sodelovali bodo pripadniki vseh generacij.

Na Paradi učenja se bodo srečevali ponudniki znanj in spretnosti ter povpraševalci po obojem. Živahen utrip, barvitost, obilo radovednosti, ponosa, upanja … Vse to bo mogoče doživeti v družbi zagovornikov in uresničevalcev kulture vseživljenjskosti učenja.

V sklopu SPOT bodo ponudili:

  • predstavitev državnih spodbud, razpisov in aktivnosti SPOT svetovanje Gorenjska in Razvojna agencija Zgornje Gorenjske (RAGOR).
  • informiranje in svetovanje glede registracije s.p. ali d.o.o.

Prijav ni. Vljudno vabljeni vsi interesenti.

Več o dogodku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj