Podpora sodelavcem na prehodu v digitalno, trajnostno in zeleno transformacijo

Podpora sodelavcem na prehodu v digitalno, trajnostno in zeleno transformacijo

09. 05. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 17. maj 2023, ob 8.30 uri

Kraj: na spletu

SPOT svetovanje Savinjske regije organizira brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Podpora sodelavcem na prehodu v digitalno, trajnostno in zeleno transformacijo«, ki bo potekala 17. maja 2023, s pričetekom ob 8.30 uri.

Delavnica je namenjena osnovnemu razumevanju ovir in odporov do sprememb in ozaveščanju glede nujnih korakov pri transformaciji organizacije. Namenjena je vsem, ki sodelujejo v preobrazbah na področju digitalne, trajnostne ali zelene transformacije.

Vsebina:

  • Komuniciranje in ustvarjanje nuje za transformacijo;
  • Ali vsi razumemo, na kakšno pot se podaja organizacija;
  • Vloga vodij in ključnih nosilcev sprememb v organizaciji;
  • Vloga sodelavcev v procesih transformacije;
  • Podpora sodelavcem pri razvoju kompetenc in spremembi procesov dela

Izvajalka: Mag. Alenka Leskovšek, direktorica in lastnica Racio razvoj HR&M consulting, že več kot 20 let deluje kot svetovalka, coach in predavateljica na področju HR procesov in razvoja voditeljstva in procesnih izboljšav. Sodeluje z organizacijami pri oblikovanju HR strategij, digitalizaciji HR funkcije, reorganizacijah, posodobitvah HR procesov, selekciji in razvoju kadrov, oblikovanju kompetenčnih modelov itd. Deluje kot svetovalka vodjem in timom pri ciljnem vodenju in nenehnem izboljševanju procesov, krepitvi skupinske dinamike ter medsebojnem sodelovanju. Vodi delavnice za razvoj kompetenc vodenja, komunikacije, sodelovanja, upravljanja sprememb, mentorstva.., teambuildinge in je višja predavateljica na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije. Je prejemnica priznanja Centra vojaških šol in  priznanja Kadrovski up leta 2017 za najboljše znanstvenoraziskovalno delo s področja kadrovskega managementa.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno torka, 16. 5. 2023 oziroma do zasedbe mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj