Obisk vladno gospodarske delegacije v Južni Koreji (Seul)

Obisk vladno gospodarske delegacije v Južni Koreji (Seul)

03. 05. 2023

Datum: od 26. do 30 junija 2023

Kraj: Seul, Južna Koreja

Predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo k udeležbi v vladno gospodarski delegaciji v Južno Korejo, ki jo v zadnjem tednu junija organizirajo Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter Veleposlaništvo Republike Slovenije v Seulu.

Obisk gospodarske delegacije bo potekal skupaj z obiskom ministrice za zunanje in evropske zadeve ge. Tanje Fajon ter ministra za gospodarstvo, turizem in šport g. Matjaža Hana.

Aktivnosti v okviru obiska

Z namenom ustvarjanja novih poslovnih priložnosti so v okviru obiska, ki bo potekal med 26. in 30. junijem 2023 v Seulu v Južni Koreji,  predvidene naslednje aktivnosti:

  • Udeležba in predstavitev podjetij na sejmu Korea Import Fairv okviru skupnega razstavnega prostora. Na sejmu bodo potekala srečanja s korejskimi uvozniki, trgovci, distributerji ...
  • Poslovna konferenca, seminar in b2b srečanja z izbranimi korejskimi sogovornikiglede na predhodno izkazan interes slovenskih podjetij.
  • Svečano uradno odprtje našega veleposlaništva v Seulu

Glede na sestavo, interes podjetij in časovno razpoložljivost bomo organizirali tudi obisk katerega od lokalnih korejskih podjetij.

Prijavite se lahko najkasneje do 15. maja 2023 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj