Brezplačni podjetniški zajtrk z mreženjem - »Tržni inšpektorat - inšpekcijski nadzor nad izvajanjem zakonov in drugih predpisov«, Celje

Brezplačni podjetniški zajtrk z mreženjem - »Tržni inšpektorat - inšpekcijski nadzor nad izvajanjem zakonov in drugih predpisov«, Celje

03. 05. 2023

Datum: 11. maj 2023, ob 9.00 uri

Kraj: v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

SPOT svetovanje Savinjske regije organizira brezplačni podjetniški zajtrk z mreženjem, na katerega so povabili g. Francija Plavčaka, vodjo Območne enote Celje Tržnega inšpektorata Republike Slovenije.

Dogodek bo potekal v četrtek, 11. maja 2023, ob 9.00 v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje.

Tržni inšpektorat Republike Slovenije opravlja naloge inšpekcijskega nadzora nad izvajanjem zakonov in drugih predpisov, med drugim na področjih varstva potrošnikov, nepoštenih poslovnih praks v odnosu do potrošnikov, obrtne dejavnosti, trgovine, nepremičninskega posredovanja, gostinstva in turizma, avtorskih in sorodnih pravic, potrošniškega kreditiranja in uporabe slovenskega jezika ter varnosti in označevanja proizvodov v pristojnosti ministrstva.

Na podlagi primerov iz prakse bo predstavljeno, kako poteka inšpekcijski postopek in na kaj je potrebno kot stranka v inšpekcijskem postopku biti pozoren.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence. Celoten dogodek bo trajal 2,5 uri in bo priložnost za postavitev vprašanj, kakor tudi za izmenjavo mnenj in mreženje.

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemajo do srede, 10. maja 2023, do 12.00 ure oziroma do zapolnitve mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj