Prodajni pristopi in triki, Kranj

Prodajni pristopi in triki, Kranj

25. 04. 2023

Datum: 16. maj 2023, od 17.00 do 21.00 ure

Kraj: Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4, Kranj

Izhodišče usposabljanja je analitičen, sistematičen pristop k prodaji in poslu, ter poznavanje kupčevega zakaj in unikatnih prodajnih priložnosti.

V prvem delu se boste osredotočili na prodajni nagovor in boste obravnavali sledeče teme:

  • osnove komunikacije,
  • predpriprava,
  • prvi vtis,
  • uvodni razgovor.

Komunikacijo boso pogledali skozi različne komunikacijske kanale in se boste s pomočjo številnih praktičnih primerov in igranja vlog seznanili s tistimi najbolj pogostimi in pomembnimi: elektronska pošta, telefonski razgovor, video klic, sestanek, družabna omrežja, nastop na sejmu/konferenci.

V zadnjem delu delavnice si boste pogledali ključne zadeve v prodaji, kot so: učinkovite prodajne tehnike, pomen vztrajnosti in asertivnosti, politiko popustov in pogajanja, kako se izogniti največjim napakam, ki jih v praksi delajo prodajniki.

Ves čas boste imeli fokus na B2B in B2C prodaji ter boste izpostavili tudi številne razlike v obeh pristopih.

Marko je strokovnjak na področju B2B prodaje in komunikacije ter je pred samostojno potjo 8 let opravljal funkcijo oz. imel naziv vodja/direktor prodaje. Pridobil je poglobljene izkušnje na področjih: organizacija dela, motiviranje ekip in vodenje prodaje, optimizacija poslovnih procesov, strateško planiranje in poslovni modeli, lansiranje novih produktov in pogajanja z največjimi partnerji (B2B). V letu 2018 je začel s Sales Police prodajnim vlogom in s projektom online Prodajne šole.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je del usposabljanja ABC Plus: Specifična znanja 1. del in se izvaja kot del Javnega razpisa za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za leto 2023 (JR podporno okolje 2023) in je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj