Javna agencija SPIRIT Slovenija objavila koledar načrtovanih mednarodnih aktivnosti v letu 2023

Javna agencija SPIRIT Slovenija objavila koledar načrtovanih mednarodnih aktivnosti v letu 2023

18. 04. 2023

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 17. 4. 2023, www.spiritslovenia.si

SPIRIT Slovenija v svojem pestrem naboru storitev izvaja številne aktivnosti za izvozno naravnana slovenska podjetja, ki bi želela svoje poslovanje razširiti na tuje trge. Vsako leto v ta namen organizira številne gospodarske delegacije, dneve dobaviteljev, skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini, B2B srečanja, seminarje, poslovne konference in forume, s katerimi podjetjem olajša vstop na izbrani tuji trg. Da bi podjetjem omogočili lažje načrtovanje in udeležbo v tovrstnih aktivnostih, je agencija objavila okvirni Koledar mednarodnih aktivnosti v letu 2023.

Koledar predstavlja zbirko načrtovanih mednarodnih aktivnosti, ki jih namerava agencija organizirati sama ali v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije in tujimi gospodarskimi zbornicami.

Koledar, ki ga bodo redno posodabljali, je na voljo na spletni strani: www.izvoznookno.si/pomoc-izvoznikom/.

SPIRIT Slovenija slovenskim podjetjem na različnih stopnjah mednarodnega poslovanja s številnimi storitvami zagotavlja boljše pogoje za nastop na mednarodnih trgih. V letošnjem letu agencija praznuje obletnico delovanja pod tem imenom, sicer pa se lahko pohvali s skoraj tridesetletno zgodovino uspešnega delovanja v podporo slovenskim podjetjem doma in v tujini ter pri vzpostavljanju in krepitvi podpornega podjetniškega ekosistema v Sloveniji.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj